Disney World Guest beklimt kasteel Assepoester voor TikTok

0
102


Het meest adembenemende gezicht wanneer je Magic Kingdom binnenstapt en door Main Street, VS loopt, is de eerste glimp die je krijgt van Assepoester Castle.

Het verbluffende oriëntatiepunt van 30 meter heeft hoge torenspitsen en sierlijke torentjes en is de toegangspoort tot Fantasyland.

Disney World Amerikaanse vlag met Assepoesterkasteel
Krediet: Disney

Vanwege zijn populariteit maken duizenden Disney Park-gasten die Walt Disney World Resort bezoeken foto’s en video’s. Het kasteel is de aanblik geweest van vele huwelijksaanzoeken en is het middelpunt voor het epische nachtelijke vuurwerk spectaculaire Disney Enchantment elke avond.

Onlangs plaatste een gebruiker op TikTok een video uit een tijd waarin ze het kasteel daadwerkelijk beklommen en video maakten in een beperkt gebied.

Gebruiker @morgandidio deelde de video op TikTok.

Ik raad #disney #cinderellascastle #fyp niet aan

@morgandidio

Ik raad #disney #cinderellascastle #fyp niet aan

♬ Oude Disney Swing Jazz – Nico

De gebruiker vertelde dat er een poort was waar ze doorheen konden en hierdoor konden ze de trap op en het balkon erboven op. Ze vertelden ook dat ze werden betrapt door de beveiliging van Disney en gedwongen waren naar beneden te komen, maar dat ze niet het park uit werden begeleid of een verbod kregen.

De video, die deze week werd geplaatst, is niet recent, aldus TikToker.

Cinderella Castle 50e verjaardag Crest
Krediet: Disney

Cinderella Castle verwelkomt je in een magische wereld waar dromen uitkomen.

Het terrein wordt omgeven door een rustige gracht en biedt een scala aan perfecte foto’s. Verken weelderige gazons, tuinen en Assepoester’s eigen wensput.

Binnen in het kasteel kunnen gasten prachtige handgemaakte glasmozaïeken bekijken die het klassieke verhaal vertellen van Assepoester’s opkomst van wees tot prinses. Geniet daarna van een elegante maaltijd aan Assepoester’s Royal Table. Zorg ervoor dat u van tevoren een tafel reserveert voor deze unieke eetervaring.

Cinderella’s Royal Table is het enige restaurant of toegangspunt waar gasten zich op of in het kasteel mogen bevinden.

Wat vind je van deze video bij Cinderella Castle? Laat het ons weten in de reacties.

Bezoek de officiële Disney-website om te plannen uw volgende magische vakantie naar de waterparken van Disney World, vier themaparken — Magic Kingdom, EPCOT, Disney’s Animal Kingdom en Disney’s Hollywood Studios — en het winkel- en eetdistrict Disney Springs! Of wat dacht je van een reis naar Disneyland Resort om de Avengers Campus bij Disney California Adventure en de iconische attracties in Disneyland Park te ervaren?LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in