Diepbedroefde familie vindt griezelig TikTok-afscheidsbericht na plotselinge dood van moeder

0
87


Een diepbedroefde familie is achtergelaten met een bericht uit het graf nadat een vrouw plotseling stierf tijdens een kampeertrip om haar 36e verjaardag te vieren.

De Britse moeder Hayley Thompson verbleef met haar familie aan de kust van Devon toen ze plotseling in elkaar zakte.

Ze werd dood verklaard in haar tent, maar een achtergelaten TikTok-bericht deelde haar laatste bericht en instructies voor haar begrafenis.

Bekijk het laatste nieuws op Channel 7 of stream gratis op 7plus >>

“Nadat het allemaal was gebeurd, vonden we een Tiktok-video met de tekst ‘Als ik jong sterf, weet dan dat ik gelukkig was'”, vertelde Hayley’s zus Liah Thompson aan de Britse outlet The Sun.

Liah schreef op een GoFundMe die was gemaakt om het lichaam van haar zus terug te brengen naar haar huis in Manchester voor “het afscheid dat ze verdient”, dat Hayley’s “gezondheid snel verslechterde, waardoor ze drie aanvallen kreeg waardoor ze haar leven verloor”.

Ze stond destijds op de wachtlijst voor een levertransplantatie en liet haar 18-jarige dochter Ciara, haar partner Adam Woodhall en haar drie stiefkinderen achter.

Haar familie wist niet hoe ziek ze was, volgens The Sun, die meldt dat Hayley de TikTok-notitie in maart plaatste – vijf maanden voor haar plotselinge dood.

“Als ik jong sterf… Geef mijn sieraden aan mijn baby”, stond er.

Hayley Thompson plaatste een TikTok met haar laatste wensen, maanden voordat ze stierf aan een mysterieuze ziekte. Credit: De zon

“Weet dat ik gelukkig was.

“Iedereen moet geel dragen naar de begrafenis. Geen sokken of stropdassen, ik wil VOLLEDIGE gele pakken of jurken.

“Ik wil een DJ op de afterparty. Als iemand het een wake noemt, ben je uitgesloten.

“Herinner Kiana en Adam er elke dag aan hoe speciaal ze mijn bestaan ​​hebben gemaakt. Ik hou van mijn familie, vergeet dat nooit.

“Waar je zonnebloemen ziet, ik zal er zijn.”

De notitie maakt deel uit van een groeiende TikTok-trend waarbij gebruikers hun laatste wensen kunnen delen.

‘Ik weet dat het een beetje een trend is, maar mijn zus dacht daar echt aan. Hayley was zo’n lieve vrouw met een groot hart die haar uiterste best deed om je te helpen wanneer ze maar kon’, zei Liah Thompson volgens het The Sun-rapport.

Hayley had net haar verjaardagscadeautjes geopend toen ze zich onwel begon te voelen en keerde met Adam terug naar haar tent.

Toen ze opstond om naar de badkamer te gaan, zakte ze in elkaar en kreeg ze epileptische aanvallen, en kort daarna werd ze door ambulancepersoneel dood verklaard.

The Sun meldt dat Hayley sinds 2016 bloed had overgegeven met een mysterieuze ziekte die haar lever littekens bezorgde, maar waarvan de artsen moeite hadden om de diagnose te stellen en die zonder transplantatie fataal zou worden.

Hayley Thompson, 36, (rechts) liet haar tienerdochter Ciara (18, (rechts) een lijst met laatste wensen achter in een afscheidsbericht op TikTok, voordat ze in augustus in haar tent instortte. Credit: De zon

Hayley had twee potentiële levermatches voor haar dood, maar beide hadden de verkeerde maat.

“Ik denk dat ze het vaak bagatelliseerde; Ik denk dat ze haar leven wilde leven omdat ze eerder voor transplantaties was opgeroepen en teleurgesteld was. Ze wilde gewoon genieten en ik denk dat dat het beste bij me past, dat ze gelukkig was,’ zei Liah.

“De afgelopen twee jaar was ze bij haar partner, ze genoot gewoon echt van het leven. Vóór 2016 was ze een vrij groot meisje. Ze verloor veel gewicht. Daardoor kwam ze op een punt waarop ze echt gelukkig en tevreden was in haar leven.

“We wisten allemaal dat ze ziek was en wisten dat ze een transplantatie nodig had, maar we dachten niet dat het zo snel nodig was.”

“Wij als familie zijn er kapot van, wat nog erger is geworden door het feit dat Hayley momenteel in vrede rust in Devon, meer dan 5 uur verwijderd van haar huis in Manchester”, schreef ze op de GoFundMe-pagina.

Als u deze inhoud wilt bekijken, past u uw .

Voor meer informatie over hoe we cookies gebruiken, raadpleeg onze Cookie-gids.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in