Deze zanger op TikTok heeft zojuist een nummer uitgebracht over Eddie Munson

0
170


Een muzikant schreef een eerbetoon aan Eddie Munson of Vreemde dingen, en het nu virale nummer krijgt gemengde reacties online.

Sapphire, een zanger en songwriter die berichten op TikTok plaatst onder het handvat @sapphireofficial, onthulde vorige maand de oprechte ballad “Eddie’s Song” op alle streamingplatforms.

Je zit vast op een andere plaats / Nee, je bent niet weggelopen / Deze keer / Oh schat, deze stad heeft je in de steek gelaten / Nu verdrink je ondersteboven‘, koert ze bij het refrein. De virale release vergaarde meer dan 36.000 streams op YouTube en overtrof 151.000 luisterbeurten op Spotify.

Luister naar “Eddie’s Song”

De hitmaker ging naar TikTok om te reageren op het succes van het nummer en om haar nieuwe fans te bedanken, aangezien haar aantal volgers op het socialemediaplatform tot boven de 100.000 steeg.

“Het is een lied dat ik over Eddie Munson schreef op een zaterdagavond toen ik alleen thuis was, en ik wilde eigenlijk gewoon in liedvorm over Eddie’s verhaal praten.” ze legde uit. “Ik heb in geen miljoen jaar gedroomd dat het zou zijn waar het nu is.”

Sapphire bleef posten terwijl haar lied op de radio werd gespeeld. Ze deed ook een oproep voor video-inzendingen van fans, zodat ze een muziekvideo kon maken om het nummer te begeleiden.

“Ik ben letterlijk zo opgewonden om te zien wat jullie maken”, zei ze enthousiast in de post.

Hoewel “Eddie’s Song” door sommigen met liefde is ontvangen, zijn anderen ook naar TikTok gegaan om de ode aan het Netflix-personage gespeeld door Joseph Quinn te bekritiseren. Critici lijken het oneens te zijn met de manier waarop fans zo vocaal zijn over hun liefde voor Eddie.

“Oké Eddie’s fandom moet gewoon voorgoed van het internet worden afgeschaft, want jullie hebben nooit een nummer gemaakt voor een FICTIONEEL KARAKTER DAT IN ÉÉN SEIZOEN WAS”, schreef een criticus in een video die op de app werd gedeeld.

Anderen gingen naar de berichten van Sapphire om hun negatieve mening te delen.

“Maak dit ongedaan”, eiste een criticus terwijl fans zich haastten om het nummer te complimenteren.

“Eindeloze dankbaarheid”, schreef een commentator. “[Thank you] voor zo’n ontroerend eerbetoon aan een personage dat zoveel beter verdiende en voor velen van ons een grote bron van geluk is.”

Sapphire heeft de reacties op sommige van haar berichten op zowel TikTok als YouTube vergrendeld. Ze lijkt de haters echter grotendeels te negeren.

In feite schreef de songwriter nog een muzikaal eerbetoon aan Billy Hargrove. Deze heet ‘Dear Billy’ en Sapphire deelde er een live-uitvoering van op TikTok.

De officiële release heeft al meer dan 3.000 luisterbeurten op YouTube en bijna 8.000 op Spotify.

Luister naar “Lieve Billy”

Verbijsterende 2022-momenten die aanvoelden als grappen

We hebben een lijst samengesteld met 11 onverklaarbare nieuwsverhalen die dit jaar al viraal zijn gegaan. Het lijken misschien grappen, maar het spijt ons u te moeten mededelen dat ze allemaal heel echt waren. Bekijk ze hieronder.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in