Deze video van USC Alpha Xi Delta-studentenclub gaat viraal op TikTok

0
127


Leden van Alpha Xi Delta aan de Universiteit van South Carolina waren geschokt toen een video die ze op het TikTok-account van het hoofdstuk plaatsten, begon op te blazen. Een miljoen views, dan nog een paar miljoen meer.

De TikTok is nu aantoonbaar viraal – hij staat op 8,1 miljoen views. Dat is meer dan 200 keer het aantal studenten dat aan het USC is ingeschreven en 3 miljoen meer dan de hele bevolking van South Carolina.

Het heeft ook bijna 900.000 likes en meer dan 14.500 reacties verzameld. Het was favoriet bij bijna 30.000 mensen.

“POV: je feest eindigt, maar zwarte beatles beginnen te spelen”, luidde het TikTok-onderschrift.

De video was een ode aan de virale ‘Mannequin Challenge’ uit 2016, waarin mensen bevroren in actie waren terwijl het nummer ‘Black Beatles’ van Rae Sremmurd speelde.

Het idee om een ​​eigen versie te maken begon als een grap, maar werd al snel realiteit. Chapter-president Amanda Pometti zei dat ze dol is op een “throwback” en werd geïnspireerd door andere studentenverenigingen om TikTok te doen.

Rachel Bowling, die het account beheert en de video filmde, zei dat het in één keer was gedaan en 30 seconden duurde.

‘We dachten er niets van,’ zei Pometti. “We hadden niet gedacht dat het viraal zou gaan.”

Het gaf kijkers een kijkje in het studentenleven van het USC en in het huis van AXiD op de campus, aldus de vrouwen. Het documenteren van de geestenweek en werving van studentenverenigingen – vooral op zuidelijke staatsscholen – is het afgelopen jaar in populariteit toegenomen. Of het nu gaat om dansen, het delen van outfits van de dag of het deelnemen aan sociale mediatrends, TikTok-gebruikers eten het op.

“Onze meisjes waren erg enthousiast”, zei Pometti. “Ik was trots op ons dat we viraal konden gaan en USC vertegenwoordigen. … Het heeft USC een beetje in de schijnwerpers gezet.”

Tijdens de rekruteringsweek hadden sommigen van de haastige mensen de video gezien. Bowling zei dat ze geweldige feedback kregen.

Sommige opmerkingen maakten grapjes over de studentenvereniging, terwijl anderen herinneringen ophaalden aan internettrends van weleer. Maar het USC was er snel bij om zijn studenten te hypen.

“Snap meiden. Ik denk dat je iets hebt laten vallen. ONZE KAAK”, aldus het officiële USC-account.

Profielafbeelding van Alexa Jurado

Alexa Jurado rapporteert over de Universiteit van South Carolina voor The State. Ze komt uit de buitenwijken van Chicago en is onlangs afgestudeerd aan de Marquette University. Alexa schreef eerder voor publicaties in Illinois en Wisconsin.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in