Deze TikTok-virale lade van $ 17 van Amazon ontdooit vlees ongelooflijk snel

0
43


Als u een onafhankelijk beoordeeld product of dienst koopt via een link op onze website, kan STYLECASTER een aangesloten commissie ontvangen.

Er is niets erger dan het openen van de koelkast om te koken en te beseffen dat je vlees nog steeds keihard bevroren is. Als je een sappige biefstuk wilt bereiden, denk dan nog eens goed na, want het kan ergens tussenin zitten 24 en 36 uur ontdooien in de koelkast. Of u kunt uw snede onderdompelen in een kom met koud water en wachten tot deze op kamertemperatuur is. Beide ontdooimethoden vergen echter veel tijd en de laatste kan vaak een beetje rommelig worden. De beste oplossing? XWell’s ontdooibak.

Gemaakt van food-grade aluminium, de 14-inch bij 8-inch lade ontdooit je vlees zo snel dat je nooit meer hoeft te wachten tot het ontdooit in een kom of in de koelkast. Het enige dat dit product beter zou kunnen maken? Korting natuurlijk. Je hebt geluk, want het is te koop voor $ 17 op Amazon
.

@chum.bucket51

zal ik mijn andere favorieten delen? Ik heb het gevoel dat het verborgen juweeltjes zijn #amazon #amazonfinds #amazonmusthaves #amazonfavorites #amazonprime #cookinghacks #cooking #haul

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Het dienblad is viraal gegaan op TikTok dankzij deze video van @chum.bucket51. Ze haalt een plak bevroren kalkoen tevoorschijn en legt die op de ontdooiplank. De TikToker meldt vijf minuten later terug om te laten zien dat hij volledig ontdooid is.

Hoewel dat een dunner stuk vlees was en daarom niet zoveel tijd nodig had om te ontdooien, prijzen veel shoppers het vermogen van het dienblad om ontdooi dikkere stukken snel ook.

“Het is licht van gewicht, gemakkelijk schoon te maken en ontdooit vlees in een recordtijd”, zei een vijfsterrenrecensent. “Ik heb er vanmorgen een runderborst van drie pond op gelegd die vastgevroren was. Het was volledig ontdooid in minder dan drie uur! Het is als magie.”

Om nog maar te zwijgen van het feit dat het bord een antiaanbaklaag heeft waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Je kunt het ook in de vaatwasser gooien, wat zo handig is.

Terwijl je de groenten klaarmaakt, plof je je vlees naar keuze op de Ontdooibak en het is klaar om te koken voordat je het weet.

VERWANT: Deze eenvoudige hack houdt je koelkast zo netjes dat je hem nooit meer hoeft schoon te maken en hij is nog 1 dag te koop

XWELL Ontdooibak Amazon

Foto: XWell.

De ontdooibak ziet er misschien superzwaar uit, maar hij weegt eigenlijk maar 1,2 kilo, wat ongeveer net zo zwaar is als je föhn. En in tegenstelling tot je bevroren vlees in een kom met water te doen dat overal spettert als je het probeert te verplaatsen, kun je het bord gemakkelijk over je aanrecht verplaatsen. Het heeft ook antislip siliconen hoeken op elke hoek om ervoor te zorgen dat uw ontdooiende vlees nergens heen gaat.

Buiten TikTok zijn er genoeg Amazon-shoppers die dit product een kus van de chef geven.

“Ik heb een dikke diepgevroren burger uit de vriezer gehaald en het was 100 procent ontdooid in een uur!” schreef een vijfsterrenrecensent.

Je hoeft niet per se hebben om een ​​stevige burger of T-bone steak op het bord te zetten; probeer ook bevroren vis en groenten. Negen ons rundvlees duurt niet meer dan 30 minuten om te ontdooien, 2,3 ons vis duurt niet meer dan 12 minuten en 9 ons groenten duurt niet meer dan 20 minuten, volgens het merk.

“Deze halveert de ontdooitijd! Dit ontdooiblad heeft me al meerdere keren gered omdat ik vergeten was het avondeten klaar te zetten. Het is slank, dus het bespaart opslagruimte, en het is supergemakkelijk schoon te maken”, schreef een andere shopper.

Verspil geen tijd meer met wachten tot uw vlees is ontdooid terwijl uw maag knort voor het avondeten. XWell’s ontdooibak is hier om uw chef-koktaken zo veel gemakkelijker te maken.

STYLECASTER |  Interview met Ashley BensonLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in