Deze TikTok-maker gaat viraal voor hun geweldige Halloween-display voor vreemde dingen

0
71


Heb je een vriend die een beetje te geobsedeerd is door Halloween? Wij zijn die vriend. En ook al is het nog niet eens oktober, we zijn nog steeds erg in Halloween-modus hier bij SPY, en we zijn niet de enige. Deze week is TikTok-maker @HorrorProps viraal gegaan voor zijn op Stranger Things geïnspireerde Halloween-display, een van de meest inventieve en spookachtige displays die we ooit hebben gezien.

Bekijken:

Topdeals van vandaag

Vreemde dingen fans zullen deze tabluea onmiddellijk herkennen, wat een perfecte weergave is van een cruciaal moment in seizoen 4, aflevering 4, getiteld ‘Dear Billy’. Die aflevering is de reden dat Kate Bush’ meesterwerk uit de jaren 80 “Running Up That Hill” overal op Spotify-afspeellijsten en tophitlijsten staat.

Voor een snelle samenvatting vol spoilers: het favoriete personage Max is bezeten door de buitenaardse demon Vecna, en haar lichaam wordt dramatisch de lucht in getild terwijl haar vrienden hulpeloos vanaf de grond toekijken. De Max-levitatiescène, met ‘Running Up That Hill’, is een iconisch moment uit de serie en daarom de perfecte inspiratie voor een Stranger Things Halloween-display.

De maker van TikTok die het scherm heeft samengesteld, heet HorrorProps, en het lijkt een in Chicago gevestigd stel genaamd Dave en Aubrey te zijn. Ze beschrijven zichzelf als een “horror-propmaking-familie uit de omgeving van Chicagoland”, en in minder dan 24 uur heeft het al 4,7 miljoen views op TikTok. Bovendien is de video opgelicht door andere accounts op Twitter, dus het totale aantal views is moeilijk te kwantificeren.

We hebben contact opgenomen met de maker van de video om te zien of ze enkele vragen over de geweldige weergave willen beantwoorden, en we zullen dit bericht bijwerken als we iets horen. In de tussentijd plaatste het account een aantal andere video’s die het werk in uitvoering laten zien.

In een van de video’s belooft het duo dat “we zooooo veel in de rij hebben staan ​​om aan iedereen te laten zien!”

We zijn grote fans van over-the-top Halloween-displays. We waren een van de eerste sites die het 12-voet skelet van The Home Depot bedekten. Voor Halloween 2021 hebben we een paar verschillende virale Halloween-vertoningen behandeld. Ten eerste was er de trend dat huiseigenaren beweegbare skeletten gebruikten om Halloween-displays van het skeletleger te maken. We spraken ook met het Halloween-genie achter de meest epische Halloween-vertoning aller tijden.

Als je net zo geobsedeerd bent door Halloween als wij, kijk dan eens naar SPY’s Guide to All Things Halloween.

Lees verder:

Meer topdeals van SPY

Het beste van SPY

Klik hier om het volledige artikel te lezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in