Deze TikTok-hack zorgt voor een perfecte oogschaduwtoepassing

0
122


Als er één ding is dat je over mij moet weten, is het dat ik altijd een nieuwe TikTok-schoonheidshack zal proberen. Sirene lippen? Heb ze geprobeerd. Olaplex broodje? Het is aan regelmatige rotatie. Punt contouren? Gedaan en afgestoft.

Mijn bereidheid om elke TikTok-trend te proberen komt voort uit mijn diepe liefde voor alles wat met beauty-hacks te maken heeft. Ik bedoel, toen ik 14 was, verfde ik de helft van mijn haar door het voor mijn gezicht te binden en in een mok vol Kool-Aid te stoppen. (Mijn moeder was niet tevreden.) De nieuwste TikTok-trend die mijn aandacht heeft getrokken, is eenvoudig in vergelijking met het verven van haar met Kool-Aid. In feite is het misschien wel een van de handigste doe-het-zelf-hacks die ik heb geprobeerd, omdat het het aanbrengen van oogschaduw in feite volledig onfeilbaar maakt.

Hier is het overzicht. Om deze hack zelf te proberen, heb je de gebruikelijke verdachten nodig: oogschaduw en een oogschaduwmengborstel. De tool die deze hack uniek maakt, is echter een wimperkruller. Je kunt het gebruiken voor het beoogde doel om je wimpers daarna te krullen, maar hier zul je het als richtlijn gebruiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in