Deze TikTok-hack voor schoonheidsstempels voor sproeten is * zo * geniaal

0
16


Iedereen, het is officieel: BeautyTok (ook bekend als beauty op TikTok), heeft mijn leven overgenomen. Ik bedoel, het komt op het punt waarop ik niet eens 24 uur kan gaan zonder een nieuwe en verbeterde make-uphack uit te proberen en op dit punt.

Ondanks dat de schermtijd ongekend hoog was, bleek het de moeite waard te zijn toen een geniale make-uphack door beauty-influencer Victoria Lyn op mijn FYP belandde. En nee, het is niet weer een eyeliner-hack, maar een voor de meiden met een teint onder ons.

Victoria’s video – die eerder deze maand werd geüpload – heeft al meer dan een half miljoen kijkers gekregen en is er een om een ​​tool voor sproetenstempels te promoten die je tijd die je aan make-up besteedt aanzienlijk zal verminderen. Maar geloof me niet zomaar – een fan schreef zelfs in de commentarensectie dat ze “aan het rennen waren om het te kopen”.

Gefascineerd? In de video laat Victoria ons kennismaken met de tool en zegt: “Dit was een Amazon-vondst: Freckles luchtkussen. Ik wilde dit poortwachten omdat ik het nergens heb gezien en ik voel me heel cool dat ik het heb gevonden”.

Victoria vergelijkt de sproetapplicator met een van die Domino’s pizzatafels (IYKYK) en laat ons het product zien en vervolgens haar techniek voor het aanbrengen. Bekijk hieronder haar tutorial:

Deze inhoud is geïmporteerd vanuit TikTok. Mogelijk kunt u dezelfde inhoud in een ander formaat vinden, of kunt u meer informatie vinden op hun website.

Zoals ze vermeldt, kan het product, ook wel bekend als het Erinde Freckles Liquid-luchtkussen, £ 9,99, worden gekocht op Amazon.

Erinde Freckles vloeibare luchtkussenstempel

erin
amazon.co.uk

£ 9,99

Als scepticus moest ik dit natuurlijk gewoon uitproberen. Bekijk onze eigen Kosmos Hype Test hieronder om te zien of het de… nou ja, hype waarmaakt! Spoiler: het is een good’un.

Deze inhoud is geïmporteerd vanuit TikTok. Mogelijk kunt u dezelfde inhoud in een ander formaat vinden, of kunt u meer informatie vinden op hun website.

Ik heb geen seconde aan je getwijfeld, Victoria.

Nu, jongens: ren, loop niet naar Amazon, want we voorspellen dat dit zeer snel zal uitverkocht zijn!

Volg Lia op Instagram.
LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in