Deze “It’s Corn”-memes gaan allemaal over het favoriete nummer van TikTok

0
247


Het internet is wild geworden van het nummer “It’s Corn”, dat in feite het meest pakkende deuntje van de herfst is geworden. Natuurlijk hebben fans van het nummer inspiratie geput uit Tariq’s aanstekelijke passie voor zijn favoriete snack, en nu hebben “It’s Corn”-memes over TikTok’s favoriete nummer het internet overgenomen – met veel eerbetoon aan de “grote klomp met knoppen”. Deze “It’s Corn”-memes zullen je laten lachen met de goedkope ode aan de groente.

ICYMI, de “It’s Corn”-meme begon allemaal nadat een schattig kind genaamd Tariq een enthousiast interview gaf over maïs in de video van 4 augustus van Recess Therapy, getiteld “The CEO of Corn”. Het schattige YouTube-kanaal gaat helemaal over het interviewen van kinderen om inspirerende levensadviezen te vinden, en Tariqs liefde voor maïs inspireerde iedereen om na te denken over hoe lekker een maïskolf kan zijn. Het virale moment explodeerde een paar weken later echt toen TikTok-muzikant @schmoyoho Tariq’s ode aan maïs remixte tot een super pakkend nummer in een video van 18 augustus. Vrijwel onmiddellijk werd het korenlied het nieuwe favoriete geluid van TikTok, en ook de rest van het internet was gefascineerd.

Het waren echt Tariqs uitgebreide uitleg over wat maïs zo perfect maakt dat hem zo’n ster maakte. In de virale clip eet hij een maïskolf terwijl hij vragen over de groente beantwoordt. Toen hem werd gevraagd om maïs te beschrijven, noemt Tariq het “een grote klomp met knoppen, het heeft het sap.” Hij vervolgde: “Ik kan me niets mooiers voorstellen”, en deelt zelfs een hilarische woordgrap met de woorden: “Ik hoop dat je een geweldige dag hebt.” Nadat de interviewer om zijn grap had gelachen, antwoordde Tariq: “Wat? Het is gewoon een woordspeling over maïs.”

Nadat de schattige interviews viraal gingen, werkten de Gregory Brothers (het team achter @schmoyoho TikTok-account) samen met Recess Therapy om op 28 augustus een nummer van bijna 3 minuten uit te brengen, “It’s Corn”.

Het is duidelijk dat “It’s Corn” een volledig memewaardig internetfenomeen is geworden. Twitter-gebruikers zijn ingegaan op het virale moment door hilarische memes te plaatsen – inclusief officiële accounts zoals Chipotle en NASA – over de heropleving van de gele veggie. Hier zijn de meest hilarische “It’s Corn”-memes om je dag op te fleuren.

Dankzij Tariqs liefde voor maïs kunnen internetgebruikers over de hele wereld nu de zomer afsluiten en hallo zeggen tegen de herfst met een aanstekelijk deuntje en alle oubolligheid waarvan ze niet wisten dat ze die nodig hadden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in