Deze Hawaiiaanse karikatuurartiesten roosteren mensen met tekeningen en TikTok is geobsedeerd

0
68


Een populaire activiteit rond toeristische gebieden zijn onflatteuze karikatuurtekeningen die de minder gunstige eigenschappen van mensen benadrukken.

Een paar Waikiki Beach-artiesten in Oahu, HI gaat een beetje verder met zijn ontwerpen door de kenmerken van de gezichten of lichamen van hun onderwerpen sterk te accentueren, en TikTok is volkomen geobsedeerd door hoe ze hun klanten roosteren.

Caricature Party is een kunstdienst bestaande uit twee kunstenaars, Aaron en Saemee, wiens stijl een beetje hard is, maar schijnbaar mensen in de rij staan ​​om hun werk te laten doen.

In elke TikTok-video die op hun account wordt gedeeld, poseert een stralend stel of een paar vrienden voor de tekening, allemaal niets vermoedend van hoe hun foto eruit zal zien.

Wanneer Saemee of Aaron hun complete meesterwerken omdraaien zodat de klanten ze kunnen bekijken, zie je meestal een verbaasde blik over hun gezicht, gevolgd door lachbuien om hoe misvormd ze eruitzien.

Van het gekke artwork tot de leuke reacties van klanten, de artiesten gaan regelmatig viraal met miljoenen views, en ook duizenden commentatoren delen hun reacties.

In het commentaargedeelte van elke video laten TikTok-kijkers weten dat ze gekscherend medelijden hebben met de personen in de tekeningen en opmerkingen achterlaten als “Mijn gevoelens zijn namens haar gekwetst” of “iedereen die hier doorheen gaat is een kampioen😂👏🏻😂”.

Mensen maken grapjes over hoe ze een hoog zelfbeeld moeten hebben voordat ze ooit een foto laten maken door de Hawaiiaanse kunsthandel.

“Het aantal therapiesessies dat ik nodig zou hebben na een van deze zou economisch nadelig zijn”, merkte een kijker op bij een bericht.

Je kunt de twee kunstenaars vinden op Waikiki Beach, maar als je niet helemaal naar de Hawaiiaanse eilanden kunt komen, kun je er een bestellen door ze een videoreferentie te sturen, en de kunstwerken beginnen bij $ 125.

Caricature Party reageerde niet meteen op het verzoek van Narcity om commentaar op hun TikTok-populariteit.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in