Deze geldbesparende Chipotle burrito-hack is overal op TikTok

0
83


Het voelt alsof elke keer dat je naar Chipotle gaat, je maaltijd meer kost dan de vorige keer. En waarschijnlijk doet het dat ook.

Onder verwijzing naar inflatie heeft Chipotle zijn prijzen de afgelopen jaren verschillende keren verhoogd.

Maar sommige mensen hebben een manier gevonden om het systeem te bedriegen en delen hun hacks met Chipotle-liefhebbers op TikTok.

Vier dagen geleden plaatste een gebruiker een video met details over een geldbesparende hack die bijna 5 miljoen views en meer dan 200.000 likes heeft gekregen. Hij bestelde een taco (hij koos een kiptaco), via de Chipotle-app, en vroeg om een ​​kant van alles wat hij wilde (zoals rijst, bonen, fajita-groenten en salsa – alles is gratis), plus een extra tortilla op de kant. Zijn zelfgeassembleerde burrito kwam uit op slechts $ 4,50 vóór belasting.

Dat is $ 3,10 voor de “kiptaco”, $ 1,00 voor zijn kant van guacamole die altijd extra kost, en $ 0,40 voor de extra tortilla. Een kipburrito bestellen zonder guacamole en zonder de hack kost normaal $ 9,45.

Een andere gebruiker plaatste bijna twee weken geleden een video die laat zien hoe je dezelfde strategie toepast, maar voor een kipkom zonder guacamole die uiteindelijk $ 3,10 kostte (kip is de goedkoopste optie qua vlees). Het kreeg 2,6 miljoen views.

De gebruiker zorgde ervoor dat ze haar TikTok-kijkers vroeg om haar later te bedanken, en veel van hen deden dat in de reacties.

Een andere video, gepost eind juli, toont een gebruiker die hetzelfde deed, zelfs extra grote porties van de zijkanten bestelde en om een ​​kom aan de zijkant vroeg. Ze liet de ene taco zien die ze had besteld, met alle extra bijgerechten die gratis waren, waardoor haar kom bijna vol was. Ze ondertitelde de video als de beste $ 3 die ze ooit heeft uitgegeven. Ze plaatste vervolgens een vervolgvideo nadat anderen haar vroegen hoe ze het deed, en liet haar fysiek door de app gaan en bestellen.

Dat zijn niet de enige video’s over de Chipotle-hack van $ 3 en het is ook niet de enige hack die mensen hebben bedacht om de kosten van Chipotle tegen te gaan. Er zijn andere zoals een nacho-hack van $ 5 en een hack van $ 2 bonen en kaasburrito. Een tijdlang bestelden volwassenen kindermaaltijden om geld te besparen, aangezien ze ongeveer $ 6,00 kosten en worden geleverd met twee taco’s, een bijgerecht en een drankje.

De hashtag #chipotlehacks zelf heeft 77,3 miljoen views op TikTok, wat betekent dat mensen hun Chipotle willen en ze willen het goedkoop.

Hier is de addertje onder het gras, ze zeggen dat aan alle goede dingen een einde komt, en dat kan in dit geval gebeuren als Chipotle besluit hard op te treden. Sommige TikTok-gebruikers zeggen in de reacties al dat de hack niet werkt of dat werknemers minder in de zijgedeelten stoppen.

Chipotle reageerde niet onmiddellijk op fortuin verzoek om commentaar.

Schrijf je in voor de Fortune-functies e-maillijst zodat u onze belangrijkste functies, exclusieve interviews en onderzoeken niet mist.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in