Deze ‘Empty Nesters’ bewijzen dat ze zoveel plezier hebben zonder kinderen op TikTok en dat ze zo viraal zijn

0
104


Een stel in Connecticut is eindelijk “lege nesters” nu hun drie kinderen het huis uit zijn en ze hun beste leven leiden – of zo aan hun kinderen bewijzen dat ze een TikTok-account hebben, @emptynester3, dat ze samen hebben gemaakt.

Het moeder- en vaderduo heeft slechts vier video’s op een vrij nieuwe pagina geplaatst en heeft al 71,6K volgers ontvangen. Het begon allemaal op 3 september met een video die 3,9 miljoen views kreeg en veel reacties die ze hilarisch vonden.

Meestal doen ze een recensie over eten of drinken en vertellen ze mensen hun gedachten, en zorgen ze er ook voor dat ze komisch toevoegen hoeveel opwindende tijd het is om zonder kinderen te zijn.

‘We staan ​​op het punt een Dunkin-recensie te doen, want dat is wat je doet als je, je weet wel, het opzwelt,’ zei de vader naast zijn vrouw terwijl ze rond hun kopjes draaiden. “Als we het op z’n kop hebben en een all-time bal hebben,” vervolgde zijn vrouw, waarop hij haar zin afsloot met “zonder kinderen!”

Iedereen in hun commentaargedeelte schrijft hoe geobsedeerd ze zijn met hun inhoud, terwijl ze reageren met ‘direct volgen’ en ‘dit is mijn doel in het leven’.

De ouders gingen verder met het uploaden van een video tijdens een vakantie in Cape Cod, MA terwijl ze ijs proefden. Met 511.3K views is het duidelijk dat hun media resoneren met kijkers in het hele land.

Hun volgers zijn dol op het liefdevolle paar en laten het ze zelfs weten bij elke geposte video.

“Als ik dit niet ben en mijn toekomstige echtgenoot wil het niet”, schreef iemand.

Uit hun meest recente publicatie blijkt dat ze al 25 jaar getrouwd zijn terwijl ze samen een broodje jus maken. Wie wist dat zoiets eenvoudigs zoveel aandacht zou trekken?!

Tiktokers waren verheugd om de consistentie van het paar te zien. Eén persoon heeft zelfs gepubliceerd dat ze het beste duet op Instagram zijn.

“Adopteer je? Want ik ben beschikbaar 🧍🏻♀️”, schreef een ander.

Ze eindigden hun video met “we houden van jullie kinderen, doei”, en haasten zich om de opname te stoppen. Deze hartverwarmende berichten vormen een positieve uitlaatklep voor wat over het algemeen een moeilijke tijd in het leven van een ouder kan zijn, en het laat zien hoezeer het resoneert met hun onmiddellijke viraliteit.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in