Deze dierenarts doet zich voor als verschillende hondenrassen op TikTok

0
99


(Foto tegoed: Visivasnc / Getty Images)

Een dierenkliniek in Tennessee gaat viraal vanwege zijn video’s van kliniekpersoneel dat zich voordoet als verschillende hondenrassen, meldt de… Miami Herald.

de video’s, Geplaatst op TikTok, zijn getiteld “If Animals Were Humans at the Doctor”, en komen van GoodVets at the Gulch in Nashville, gepost onder @drmollysays. Dr. Molly Brinkmann is een assistent-dierenarts in de kliniek en de ster van de fantastische shorts.

Een ster is geboren

De video’s zijn al miljoenen keren bekeken en mensen zijn helemaal onder de indruk van de spot-on imitaties. Van Labradors tot Chihuahua’sdeze clips raken overal thuis met hondenouders.

Volgens de opmerkingen laten de video’s uitstekend de speciale eigenaardigheden zien die bepaalde rassen definiëren. De Chihuahua-video begint bijvoorbeeld met Dr. Brinkmann die de kliniek binnenloopt en onmiddellijk ruzie maakt met iemand anders in de wachtruimte. Een persoon merkte op: “Waarom is dit zo nauwkeurig?”

Niet iedereen is het er echter over eens dat de indrukken van de dierenarts kloppen. GBabeey schrijft: “Niet mijn baby Ivy. Ze is letterlijk de liefste Chihuahua.”

Een andere clip toont een nerveuze Husky die worstelt tijdens een controle. Dr. Brinkmann legt het angstige zitten en staan ​​vast en zelfs de schreeuwend gehuil waar het ras berucht om is. Een Husky-ouder merkte op: “Als er geen schreeuw was, is het geen Husky! Goed gedaan!”

Fans van hondenouders tot dierenartsen

Bovendien trekken de video’s niet alleen hondenouders aan, maar ook andere mensen die met honden werken. Het lijkt erop dat veel mensen in de branche zich verhouden tot de ervaring van interactie met zoveel unieke hondenpersoonlijkheden. Een andere kijker zei: “Ik heb een paar jaar geleden als dierenartsassistent geoefend. Zo nauwkeurig!”

Dr. Molly breidt ook haar repertoire van dieren uit. In één video geeft ze een schandalige indruk van de – volgens een commentator – ‘universeel flirterige’ oranje kater.

Hopelijk blijft het team van GoodVets verschillende hondenrassen nadoen en deze video’s plaatsen. Vanaf nu zijn ze allemaal als serie te bekijken op de social media app. We kunnen niet wachten om hun Teckel-impressie te zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in