Deze Amerikaanse exorcist startte een TikTok-kanaal om zielen te helpen navigeren in ‘gevaarlijk gebied’

0
14


“Veel van de jonge mensen gaan niet naar de kerk, ze gaan niet naar de kerk, ze hebben geen catechisatie en dus begeven ze zich op gevaarlijk terrein”, vertelde Rossetti woensdag in een interview aan CNA.

Rossetti begon vervolgens in september de waarheden van het katholieke geloof te delen door de ogen van een exorcist op sociale media, op TikTok van @msgrrossetti en op Instagram en Facebook.

Op 27 oktober heeft Rossetti bijna 2.000 volgers op Facebook, meer dan 20.000 volgers op Instagram en bijna 4.000 volgers op TikTok. Rossetti’s best presterende video’s op TikTok, “Kunnen demonen onze gedachten lezen?” en “Hoe zien demonen eruit?” hebben elk bijna 100.000 views.

“Demonen kunnen onze gedachten niet lezen, ze kunnen de toekomst niet zien. Maar intellectueel zijn ze erg slim. Ik bedoel, ze zijn dom omdat ze geen wijsheid hebben”, legt Rossetti uit in een video. “Ze zijn als een supercomputer. Ze kunnen zien wat er aan de hand is en ze kunnen heel nauwkeurig raden wat je denkt.”

“Demonen lijken nergens op omdat ze pure spirituele wezens zijn. Ze hebben geen lichamen’, zei Rossetti in een andere video. “Net zoals wanneer engelen vleugels hebben. Ik bedoel, ze hebben echt geen vleugels”, zei hij in de video. “Ze hebben geen lichamen.”

Rossetti is blij met hoe goed zijn video’s presteren op TikTok.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in