Deze 8 TikTok-schoonheidshacks werken echt en brengen je schoonheidsspel naar een hoger niveau

0
76


Witte eyeliner is een van die dingen die maar heel weinig vrouwen bezitten, tenzij je toevallig een make-upjunkie bent die absoluut elk product of elke kleur in je make-upset nodig heeft. Toch is het enige gebruik dat de meeste mensen kennen, als een oogverruimend en oogverhelderend hulpmiddel, subtiel aangebracht op de onderste waterlijn en binnenste ooghoeken.

Maar dit niet-essentiële item is plotseling een must-have geworden, nadat iemand op het idee kwam om witte eyeliner op de neusbrug aan te brengen als highlight. Hooglichten op de neus is natuurlijk niet bepaald een nieuwe truc, maar het vervangen door witte eyeliner lijkt een beetje vreemd.

Verrassend genoeg is het effect en het contrast met de huid niet zo sterk als we hadden gedacht – op voorwaarde dat je een witte eyeliner kiest die beter geschikt is voor gebruik op de neus (een met een zachtere, meer mengbare textuur en in een witte tint die neigt naar een warmere toon). Het beste van alles is dat het de noodzaak van donkere contouren aan de zijkanten van de neus elimineert – waarom zou je het niet proberen als je de kunst van het mengen van donkere poeders op je neus nooit hebt kunnen beheersen?

BLUSH MENGEN MET CONCEALER VOOR KLEURCORRECTE DONKERE CIRKELS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in