Deze 29-jarige maakte van een virale make-over van een slaapzaal een nieuwe carrière

0
77


Alethea Johnson had geen idee dat haar passie voor interieurontwerp haar carrière zou worden nadat ze slechts één TikTok had gedeeld.

In augustus plaatste de 29-jarige een voor-en-na transformatie van de slaapzaal van haar zus Athena in Morgan State. De video ging viraal in de app en werd meer dan 11 miljoen keer bekeken.

Johnson vertelde CNBC Make It dat ze sinds ze viraal ging op TikTok, haar baan als verpleegster kon opzeggen en fulltime interieurontwerper kon worden.

Ze heeft al verschillende nieuwe klanten en kamers die ze aan het ontwerpen is.

“Ik denk dat alles op het juiste moment gebeurt”, zegt Johnson. “Ik ben opgewonden om een ​​passie van mij te volgen die ik heb gehad sinds ik een jong meisje was en betaald te krijgen om te doen waar ik van hou.”

De virale make-over van de slaapzaal kostte minder dan $ 300

Johnson zegt dat het altijd een gegeven was om de eerstejaarsslaapzaal van haar zus opnieuw in te richten. Het jaar daarvoor had ze een succesvolle make-over van de slaapkamer van haar zus thuis voltooid.

“Ze wist al dat ik volledig in staat was om haar iets te geven waar ze van hield zonder dat zij erbij betrokken was. Ze gaf me de vrije hand”, zei Johnson.

Johnson begon niet met veel inspiratie of richting voor het ontwerp, maar Athena vertelde haar dat het enige wat ze niet wilde een kleurrijke kamer was. Johnson besloot vast te houden aan een neutraal kleurenschema.

Voor meubels en decor zegt Johnson dat ze zich tot Amazon, Dollar Tree en Home Depot wendde.

Het kostte Johnson, haar moeder en haar zus ongeveer twee uur om verwijderbaar behang aan te brengen, een schaporganizer te installeren en aangepaste fotolijsten te maken.

De transformatie kwam uit op iets minder dan $ 300.

“In het begin was ik eigenlijk behoorlijk ongelukkig met het eindresultaat”, zei Johnson. “Ik ben van gedachten veranderd nadat ik zag hoeveel mijn zus van de kamer hield.”

Johnson gaf minder dan $ 300 uit om de kamer van haar zus te transformeren.

Alethea Johnson

Johnson voegde eraan toe dat haar zus het meest van de doe-het-zelf-frames hield en van plan is ze gedurende vier jaar bij Morgan State opnieuw te gebruiken.

“Als ik FaceTime, ziet ze er heel comfortabel uit in haar kamer. Het lijkt of voelt niet alsof ze ergens anders is. Het ziet eruit als een ruimte waar ze thuishoort, en dat was mijn doel”, zei ze.

Sinds ze de helft van de kamer van haar zus opnieuw heeft ingericht, onthulde Johnson dat ze ook de kant van de kamergenoot deed.

In totaal kostte het transformeren van de hele kamer ongeveer $ 550.

Johnson vertelde CNBC Make It dat ze ongeveer $ 250 had uitgegeven om de kamergenoot van haar zus in de slaapzaal te transformeren.

Alethea Johnson

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in