Demi Lovato praat over leeftijdsverschillen in TikTok Hit ’29’

0
129


23 augustus 2022, 16:59

Demi Lovato creëerde TikTik-trend met '29'

Demi Lovato creëerde TikTik-trend met ’29’.

Foto: Getty


Demi Lovato’s nieuwste single heeft TikTok-gebruikers aan het praten gekregen terwijl rimours zoemt dat ’29’ gaat over het leeftijdsverschil tussen haar en ex-vriend Wilmer Valderrama.

Het is onwaarschijnlijk dat je de afgelopen weken door TikTok hebt kunnen scrollen zonder een explosief nieuw nummer van Demi Lovato’s album ‘Holy Fvck’ tegen te komen.

Demi’s langverwachte achtste studio-record viel op 19 augustus, met de derde single ’29’ die online gesprekken op gang bracht over relaties tussen leeftijdsverschillen.

Iedereen noemt dit virale TikTok-nummer ‘The New Drivers License’

Het poppunk-deuntje is een trending geluid op TikTok aan het worden, waarbij veel gebruikers commentaar leveren op eerdere relaties van de popster en putten uit hun eigen ervaringen.

Er wordt algemeen aangenomen dat Demi zinspeelt op haar relatie met acteur Wilmer Valderrama met het bekentenislied, met wie ze begon te daten toen ze nog maar een tiener was.

Demi Lovato heeft een gesprek aangewakkerd met

Demi Lovato heeft een gesprek met ’29’ aangewakkerd.

Foto: Getty


Demi Lovato en Wilmer Wilmer Valderrama begonnen te daten in 2010

Demi Lovato en Wilmer Wilmer Valderrama begonnen te daten in 2010.

Afbeelding: Alamy


Het refrein van de voormalige Disney-schat op ’29’ heeft veel zendtijd gekregen op het videodeelplatform, waardoor fans Demi’s datinggeschiedenis door een nieuwe lens bekijken.

De teksten luiden: “Eindelijk negenentwintig / Grappig, net zoals je toen was / Dacht dat het een tienerdroom was, maar een fantasie / Maar was het van jou of was het van mij? / Zeventien, negenentwintig.”

Demi en Wilmer dateerden van 2010 tot 2016, de relatie van het paar werd openbaar toen de popster 18 werd, wat de meerderjarige leeftijd is voor waar ze op dat moment woonde. Er is een leeftijdsverschil van 12 jaar tussen het paar.

De muzikant sprak eerder deze maand over het aangrijpende onderwerp van de track met Zane Lowe in een Apple Music-interview, en onthulde dat ze nerveus was om de diss-track uit te brengen.

De nu 30-jarige ster zei: “Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik niet veel angst had om dit nummer uit te brengen. Ik zei gewoon: ‘Ik moet ervoor gaan. Ik moet mijn eigen waarheid’.”

Demi liet de muziek voor zichzelf spreken terwijl ze het gevoelige onderwerp zorgvuldig aankaartte en zei: “Ik ben erg voorzichtig met de manier waarop ik deze vragen beantwoord, omdat ik het gevoel heb dat het nummer alles zegt.”

’29’ is een eigen leven gaan leiden op TikTok, waarbij fans het volkslied gebruiken als een middel om ongepaste relaties in hun eigen leven en in de media te belichten.

In een videoreactie die maar liefst 11 miljoen views heeft opgeleverd, schreef een fan: “Demi komt voor hem.”

> Hier zijn alle manieren waarop u naar kapitaal kunt luisterenLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in