Dealer viert hoge maandelijkse betalingen op TikTok

0
104


larry h miller chrysler ontwijk jeep ram in verrassing

lhmcdjrsurprise op TikTok

De afgelopen jaren waren een van de slechtste tijden om te proberen een nieuw voertuig te kopen in de recente geschiedenis. Aanhoudende problemen met de toeleveringsketen hebben de productie van nieuwe voertuigen belemmerd, terwijl de dealervoorraad in het hele land krap bleef. Dit heeft helaas een scenario gecreëerd waarin ooit obsceen hoge prijzen een nieuwe vorm van normaal zijn, zoals je kunt zien in deze video van Larry H. Miller Chrysler Jeep Dodge Ram in Surprise, Arizona.

Dankzij een TikTok die is geüpload door een account dat is gekoppeld aan het dealerschap, later gedeeld op Twitter, kunnen we zien hoe een vreemde opschepwedstrijd plaatsvindt. Meer specifiek gaan de dealermedewerkers rond met het aanpassen van hun maandelijkse betalingen als een manier om klachten over de recente prijspiek te negeren. De eerste grote betaling waar we over horen, is voor een Ford Raptor uit 2022, waarvoor de dealermedewerker $ 1325 per maand betaalt om te bezitten. Hoewel die betaling aanvankelijk nogal hoog lijkt voor een pick-up, vereist de adviesprijs van de Raptor van $ 72.350 inclusief bestemming een vrij hoge betaling. Als u geen geld zou neerleggen op een Raptor van het huidige modeljaar, schat Ford dat u die vrachtwagen 60 maanden kunt financieren tegen 5% APR voor $ 1336 per maand. Stel de aanbevolen aanbetaling van $ 7,235 samen en die prijs zakt terug naar $ 1229. Die prijzen zijn natuurlijk afhankelijk van uw individuele kredietwaardigheid, die in beide richtingen gezonde prijsaanpassingen zou kunnen zien. Dezelfde werknemer betaalt ook $ 1000 per maand voor een expeditie. Hoewel geen van deze prijzen bijzonder schandalig is, dienen ze alleen om ons op te warmen voor wat komen gaat.

Deze inhoud wordt geïmporteerd van Twitter. Mogelijk kunt u dezelfde inhoud in een ander formaat vinden, of u kunt meer informatie vinden op hun website.

Een andere dealermedewerker deelt vervolgens de maandelijkse betaling voor hun Jeep Grand Wagoneer Series III uit 2022, die in totaal $ 1386 per maand bedraagt. Hoe slecht deze ook klinkt, het is belangrijk om te onthouden dat de Grand Wagoneer, de topklasse, een startprijs heeft van $ 109.995. De dingen worden er niet beter op als we naar de vrachtwagenbezitters gaan, aangezien een werknemer momenteel $ 1445 per maand betaalt voor het plezier van het besturen van een 2022 GMC Sierra 2500 Denali, die nieuw een basisprijs had van iets meer dan $ 72.000. Dat is aanzienlijk minder dan de Jeep, maar de huidige financiële opties van GMC geven nog steeds aan dat elke klant ongeveer $ 1100 per maand aan een van deze vrachtwagens wil uitgeven, zelfs voor slechts 3,85% APR. De eigenaar van Denali bezit ook een Cadillac CTS-V met een widebody-kit geïnstalleerd, die ze momenteel $ 1100 per maand betalen om in hun bezit te houden. Het is vermeldenswaard dat de CTS-V in 2019 werd stopgezet.

De hoogste betaling van het stel komt van onze videoverteller, die momenteel een 2021 Dodge Charger SRT Hellcat Widebody bestuurt. De Hellcat was eigenlijk een van de goedkopere auto’s op deze lijst toen hij nieuw was, met een originele adviesprijs van $ 75.820. De werknemer lijkt de lagere betalingen die we eerder hebben gehoord af te wijzen omdat hij niet zo belachelijk is als de zijne. Natuurlijk zouden we ook graag een 6,2-liter supercharged V-8 tot onze beschikking hebben als we dat soort geld elke maand zouden uitgeven.

larry h miller chrysler ontwijk jeep ram in verrassing

lhmcjdrsurprise

Zeker, het is niet moeilijk om deze dealer in het bijzonder te onderscheiden, maar het is niet helemaal gerechtvaardigd. Het gaat immers allemaal om relatief dure voertuigen. Echt, het is de automarkt als geheel die uit de hand loopt, niet alleen deze plek.

Dat gezegd hebbende, voelt het vreemd aan om dit soort maandelijkse betalingen aan te prijzen, afkomstig van de eigen sociale-mediapagina van een dealer. We zouden de pijn die mensen hebben gevoeld als gevolg van het huidige voorraadprobleem dat de Verenigde Staten teistert, niet moeten normaliseren, zelfs als autofabrikanten niet helpen de prijsstijging te beteugelen. Aan het eind van de dag maken dealers commissies via de financiële reserve die bij uw koopovereenkomst is gevoegd. Deze video dient als een duidelijke herinnering waarom mensen in het algemeen niet blij zijn met dealers. Misschien is dat de reden waarom de dealer de serie video’s van hun TikTok-pagina heeft verwijderd op het moment van schrijven van dit artikel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in