De zoon van Angela Bassett vertelde haar dat Michael B. Jordan stierf in TikTok

0
11


Zelfs ouders van beroemdheden zijn niet veilig voor TikTok-trends, zoals die waarbij mensen hun ouders laten denken dat hun favoriete beroemdheid is overleden.

Angela Bassett’s 16-jarige zoon, Slater Vance, deed mee aan de trend onlangs door haar te vertellen dat acteur Michael B. Jordan is overleden.

De twee acteurs speelden mee Zwarte Panter en het vervolg uit 2022, Black Panther: Wakanda voor altijd samen.

“Wacht mam, pap, heb je dit gehoord? Michael B. Jordan is dood op 35-jarige leeftijd,” zei Vance terwijl Bassett ongelovig naar adem snakte.

“Uh uh, uh uh,” zei ze. “Wat?”

Vance verontschuldigde zich later op TikTok na het verwijderen van de originele video.

“Ik wil oprecht mijn excuses aanbieden voor deelname aan zo’n schadelijke trend. Ik bied mijn excuses aan aan de hele familie van Michael B. Jordan, zijn uitgebreide familie en rechtstreeks aan hem”, zei hij.

Hij vervolgde: “Deelnemen aan een trend als deze is volkomen respectloos. Ik geef toe dat dit een vergissing was en ik hoop dat dit een les kan zijn voor iedereen die sociale media gebruikt als een hulpmiddel en een bron van amusement om echt te begrijpen dat je acties kunnen gevolgen hebben.”

Hij noemde Jordan ook een van zijn “idolen” en concludeerde: “Mijn excuses voor alle pijn die mijn acties hebben veroorzaakt. Het spijt me echt, oprecht en oprecht.”

De trend is de afgelopen maand op TikTok opgeblazen met duizenden video’s die viraal gaan van mensen die hun ouders vertellen dat er een beroemdheid is overleden.

In een video vertelde een meisje haar ouders dat Paul McCartney stierf, terwijl ze naar adem snakte: “Paul McCartney is dood op 80-jarige leeftijd!”

“Geen sprake van! Sir Paul!” riep haar vader uit. “Er is nog maar één Beatle over.”

“Ik ben bij hen, ik denk dat deze grappen zo gemeen zijn”, zei een persoon te midden van een zee van reacties die lachten om de video.

“Ze moest hierna de kamer verlaten om te huilen”, schreef een andere persoon een video van de grap waarin ze vertelde dat haar moeder Donny Osmond stierf.

“Ze zeggen altijd nee alsof het hen terug zal brengen”, reageerde iemand op een video van een moeder die reageerde op de nepdood van Bobby Brown.

“Deze trend die als entertainment wordt behandeld, is zo ongevoelig, wat is er gebeurd met nooit grappen maken over iemands dood?? Tiktok moet de slechtste app ooit zijn,” iemand getweet van de tendens.

Bekijk hieronder meer video’s van de grap:

Verbijsterende momenten uit 2022 die aanvoelden als grappen

We hebben een lijst samengesteld met 11 onverklaarbare nieuwsverhalen die dit jaar al viraal zijn gegaan. Het lijken misschien grappen, maar het spijt ons u te moeten meedelen dat ze allemaal heel echt waren. Bekijk ze hieronder.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in