De zoon van Angela Bassett verontschuldigt zich nadat hij haar voor de gek heeft gehouden met de dood van Michael B. Jordan voor TikTok Trend

0
7


De zoon van Angela Bassett verontschuldigt zich na Michael B. Jordan Death Prank

Slater Vance, Angela Bassett en Courtney B. Vance arriveren op het 5e jaarlijkse Wearable Art Gala Richard Shotwell/Invision/AP/Shutterstock

Zijn fout erkennen. Slater Vance, Angela Basset en Courtney B.Vancezijn 16-jarige zoon verontschuldigde zich voor het in de maling nemen van zijn ouders door valse beweringen Michael B Jordan ging dood.

“Ik bied mijn excuses aan aan de hele familie van Michael B. Jordan, zijn uitgebreide familie en rechtstreeks aan hem, aangezien hij een idool van mij is”, zei Slater in een clip die op zaterdag 31 december werd gepost, uren nadat hij de eerste grapvideo had gedeeld en verwijderd. “Meedoen aan een trend als deze is volkomen respectloos. Ik wens geen slechte gevolgen toe aan zijn familie of mijn ouders, want zij verdienen geen van de reacties.”

In de sindsdien verwijderde video van Slater nam hij deel aan een TikTok-trend waarbij kinderen hun ouders vertellen dat hun favoriete beroemdheden dood zijn. De tiener deed alsof hij een kop las waarin de Geloofsovertuiging ster’s dood op 35-jarige leeftijd. Bassett, 64, legde geschokt haar hand op haar hart en herhaalde “uh-uh” vol ongeloof. Courtney, 62, zei tegen zijn zoon: “Stop ermee. Je bent aan het spelen.’

De terugslag was snel omdat Jordan niet alleen een beroemdheid is die de familie bewondert. Hij is een persoonlijke vriend die speelde in de 2018 en 2022 Zwarte Panter films met Bassett. Twee jaar geleden rouwde de familie om het tragische overlijden van Zwarte Panter acteur Chadwick Boseman. De inwoner van South Carolina, die de titulaire Marvel-superheld speelde, stierf in augustus 2020 op 43-jarige leeftijd na in het geheim te hebben gestreden tegen darmkanker. Hij wordt overleefd door vrouw Simone Boseman.

“Ik geef toe dat dit een vergissing was”, zei Slater, die muzikant is, in zijn verontschuldiging terwijl hij schijnbaar zijn tranen bedwong. “Ik hoop dat dit een les kan zijn voor iedereen die sociale media gebruikt als een hulpmiddel en een bron van entertainment om echt te begrijpen dat je acties gevolgen kunnen hebben die verder reiken dan jijzelf.”

Bassett en Courtney hebben de post niet rechtstreeks geadresseerd, maar ze deelden op zondag 1 januari een gezamenlijke post via Instagram. Op de familiefoto stonden Slater en tweelingzus Bronwyn.

“Gelukkig nieuwjaar van onze familie voor de jouwe! Mogen AL je dromen uitkomen en AL je zegeningen OVERSTROMEN!” het stel, dat in 1997 trouwde, onderschreef de familiefoto.

Jordan heeft ook niets gezegd over het schandaal, maar hij werd levend en wel gespot op oudejaarsavond tijdens een voetbalwedstrijd in de Engelse Premiere League. De Vrijdag nacht lichten aluin keek naar de AFC Bournemouth-wedstrijd in Bournemouth, Engeland, zijn eerste persoonlijke wedstrijd sinds hij minderheidsaandeelhouder van het team werd.

Voor het geval iemand zich zorgen maakte over geruchten over zijn overlijden, plaatste hij op maandag 2 januari ook een bericht via Instagram Story. Geloofsbelijdenis 3, wat zijn regiedebuut wordt. De film is vanaf 3 maart in de bioscopen te zien.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in