De zoon van Angela Bassett verontschuldigt zich bij Michael B Jordan voor deelname aan de ‘schadelijke’ TikTok-trend

0
12


De zoon van Angela Bassett, Slater Vance, heeft “oprecht” zijn excuses aangeboden aan Michael B Jordan nadat hij had deelgenomen aan een “schadelijke” TikTok-trend die algemeen bekend staat als de “celebrity death prank”.

De virale grap, die rond Kerstmis populair werd en doorging tot eind 2022, bestaat erin dat iemand heimelijk een andere persoon filmt, meestal een ouderfiguur, terwijl hij hen vertelt dat een beroemd figuur is overleden.

In een sindsdien verwijderde TikTok-video informeerde de 16-jarige zoon van Bassett, die ze deelt met haar echtgenoot, collega-acteur Courtney B Vance, zijn ouders ten onrechte over de dood van Jordan op 35-jarige leeftijd.

De video laat zien hoe Bassett geschokt haar hand op haar hart legt terwijl ze herhaaldelijk “Uh-huh, uh-huh” zegt. Voordat de clip eindigt, is Courtney te horen die tegen zijn zoon zegt: ‘Stop ermee. Je bent aan het spelen”.

Aangezien Bassett en Jordan co-sterren zijn in de Zwarte Panter films, werd Vance’s grap vooral bekritiseerd omdat hij een beroemdheid aanhaalde die zijn moeder persoonlijk kende.

Vance verontschuldigde zich in een nu verwijderde Instagram-video die zaterdag (31 december) werd gepost.

“Ik bied mijn excuses aan aan de hele familie van Michael B Jordan, zijn uitgebreide familie en rechtstreeks aan hem, aangezien hij een idool van mij is”, zei hij.

“Meedoen aan een trend als deze is volkomen respectloos. Ik wens geen slechte gevolgen toe aan zijn familie of mijn ouders, want zij verdienen niets van het verzet.”

“Ik geef toe dat dit een vergissing was”, vervolgde hij. “Ik hoop dat dit een les kan zijn voor iedereen die sociale media gebruikt als een hulpmiddel en een bron van entertainment om echt te begrijpen dat je acties gevolgen kunnen hebben die verder reiken dan jijzelf.”

De onafhankelijke heeft contact opgenomen met een vertegenwoordiger van Bassett voor commentaar.

De virale grap heeft gebruikers van sociale media verdeeld, en velen eisen dat er een einde wordt gemaakt aan de “walgelijke” trend”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in