De zoon van Angela Bassett, Slater, verontschuldigt zich nadat hij een virale TikTok postte waarin hij zijn moeder in de maling nam door haar te vertellen dat Michael B. Jordan was overleden

0
10


Angela Bassetzijn 16-jarige zoon Slater Vance verontschuldigde zich publiekelijk Michael B Jordan en zijn familie nadat een uit de hand gelopen grap viraal ging.

De zoon van de actrice deelde een video op TikTok waarin hij zijn moeder vertelde dat zij Zwarte Panter co-ster was plotseling overleden. Haar reactie was er een van paniek voordat ze besefte dat het een ongepaste grap was.

Leidekker heeft de video sindsdien van zijn sociale media-account verwijderd. Vervolgens uploadde hij een video waarin hij zijn excuses aanbood voor zijn daden.

Klik binnen om meer te lezen…

“Ik wil oprecht mijn excuses aanbieden voor deelname aan zo’n schadelijke trend,” Leidekker zei in de video die op 31 december werd gedeeld. “Mijn excuses aan Michael B Jordan’s hele familie, zijn uitgebreide familie en Michaël direct omdat hij een idool van mij is en deelnemen aan een trend als deze is volkomen respectloos.

Hij vervolgde: ‘Ik wens geen slechte gevolgen van mijn acties toe aan zijn familie of mijn ouders, aangezien ze geen van de terugslag verdienen. Ik geef toe dat dit een vergissing was en ik hoop dat dit een les kan zijn voor iedereen die sociale media gebruikt als een hulpmiddel en een bron van vermaak om echt te begrijpen dat je acties gevolgen kunnen hebben die verder reiken dan jijzelf.”

“Ik bied mijn excuses aan voor alle pijn die mijn acties mogelijk hebben veroorzaakt Meneer Jordan of mijn ouders of iemand anders die hierbij betrokken zou kunnen zijn, en het spijt me echt, echt en oprecht, ‘ Leidekker zei tegen het einde van de clip.

Angela eerder herdacht haar Zwarte Panter Co-ster Chadwick Boseman die in 2020 is overleden.

Bekijk de video van Slater Vance hieronder…LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in