De wilde huwelijkstheorie van Tiktok star

0
6


Vandaag op internet: de theorie van een Tiktok-ster over hoe mannen het huwelijk benaderen, is viraal gegaan en heeft vervolgens het internet verdeeld.

Meestal besteed je veel tijd aan Tiktok om door de ene trend na de andere te scrollen en verdachte voedings- en schoonheidstrends af te weren die al dan niet wetenschappelijk accuraat zijn. Af en toe kom je echter een bericht tegen dat in gelijke delen wild en toch plausibel lijkt.

Tiktok-ster Tay Talks wilde misschien niet het internet verdelen met haar theorie over het huwelijk, maar ze is onbewust weggegaan en heeft precies dat gedaan. Volgens Tay heeft waarom mannen trouwen weinig te maken met liefde en alles met het juiste moment.

Volgens Tay: “Mannen trouwen met de vrouw die voor hen staat op het moment dat ze klaar zijn om te trouwen.”

@taytalkspod

De vrouw was te verbijsterd om te praten #men #lettalkaboutit #marriage #taytalks

♬ origineel geluid – Tay Talks

Tay ondersteunde dit met haar ervaringen door online een trouwfotograaf te volgen, die beweerde dat veel mannen trouwden omdat ze voelden dat ze emotioneel klaar waren om zich te settelen, in plaats van er zeker van te zijn dat ze van hun partners hielden.

“Ze merkte op dat de mannen die gingen trouwen met de vrouw voor hen trouwden toen ze klaar waren om te trouwen – wat impliceert dat de partner niet de zielsverwant of de liefde van zijn leven van die man was.” Tay legde uit.

“In plaats daarvan is het het meisje met wie hij aan het daten was toen hij besloot dat hij klaar was om te trouwen en zich te settelen”, voegde ze eraan toe. “Dat deel van zijn hersenen waar hij denkt dat er misschien nog een meisje is, wordt afgesloten, omdat hij nu aan trouwen denkt.”

In echte internetmode heeft de theorie zowel aanhangers als ontkenners. Sommigen beweerden dat het niet alleen mannen waren die het deden – vrouwen hadden een vergelijkbare aanpak – terwijl anderen Tay’s woorden ronduit verwierpen en beweerden dat ze niet zouden trouwen met een vrouw van wie ze niet echt hielden.

“Ik weiger. Ik zal nooit trouwen met een vrouw waarvan ik niet weet dat ze het is. Ik ga niet eens met een vrouw uit als mijn hart bij een ander ligt.” zei een opmerking.

Anderen beweerden dat het huwelijk voor mannen niet alleen om de juiste timing ging, maar ook om hoeveel ‘dozen’ een vrouw voor hen controleerde aan de hand van hun idee van een partner.

“Ja en de vrouw die controleert wat zijn familie, religie, kring van hem verwacht. Hij zal het meisje van wie hij houdt afwijzen als ze daar niet in past.” een opmerking gelezen.

Volg voor meer informatie over dit onderwerp de Internet Culture Observer.

Krijg onbeperkte toegang tot de dekking die onze cultuur vormt.

tot tijdschrift Rolling Stone

tot tijdschrift Rolling StoneLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in