De waarheid achter TikTok’s McDonald’s Snack Wrap-geruchten

0
68


Afbeelding voor artikel getiteld The Truth Behind TikTok's McDonald's Snack Wrap Rumors

Foto: Rosamar (Shutterstock)

Een recente reeks TikTok-video’s die viraal zijn gemaakt door het collectieve wishful thinking van internet heeft opnieuw geleid tot vervlogen dromen. Voor degenen die willen dat McDonald’s de al lang niet meer bestaande Snack Wraps terugbrengt, is het weer een voorbeeld van liefdesverdriet. Dit is niet de eerste keer dat TikTok Snack Wrap-fans vies heeft gemaakt, maar ik hoop echt dat het de laatste is, want dit begint op de slechtst mogelijke manier te voelen als een jongen-die-wolf-situatie.

TikTok zegt de McDonald’s Snack Wrap is terug

TikTok-gebruikers @Polothestud plaatste deze week een paar video’s die de indruk wekten dat McDonald’s de Snack Wrap weer op het menu zette. Met het bijschrift “RAAD WAT ER TERUG IS”, eerste video toont een McDonald’s-wikkel die wordt ontrold om kip, sla en kaas in een tortilla te onthullen, die lijkt op de originele Snack Wrap. Nadat de video echter meer dan 12 miljoen keer was bekeken, tweede TikTok werd door dezelfde gebruiker gepost om te verduidelijken dat de Snack Wrap niet echt was teruggekeerd naar het McDonald’s-menu.

In plaats daarvan is de getoonde omslag een speciaal verzoek dat is vervuld door een bepaalde locatie in Long Island. De wrap bevat een stuk gepaneerde kip en een plakje Amerikaanse kaas – iets anders dan de originele Snack Wrap, die een reep kip en geraspte kaas bevatte.

“Maar het smaakt net zo goed als het origineel”, luidt een bijschrift in de tweede video. “Ik eet liever dit dan een mc-kip.”

“Ga het halen en wees gelukkig”, besluit de video. “Het is goed genoeg voor je verlangens.”

De aangepaste volgorde van Snack Wrap-copycat in de video hierboven komt het dichtst in de buurt bij het zien van een daadwerkelijke terugkeer van dit geliefde menu-item. Eerder dit jaar, een andere TikTok-gebruiker zet ons allemaal in een tizzy, beweren dat de Honey Mustard Snack Wrap terugkeerde?. Helaas was het allemaal slechts een truc om meer TikTok-volgers te krijgen; de video’s werden ontkracht door een vertegenwoordiger van McDonald’s, die bevestigde dat de wrap niet naar menu’s in de Verenigde Staten of Canada kwam.

Vóór deze meest recente incidenten was er: een ander teleurstellen. In augustus 2021een TikTok-gebruiker die beweert een medewerker van McDonald’s te zijn, gaf commentaar op een video- over de tragische ondergang van Snack Wraps.

“Als werknemer van McDonald’s: ze zouden snel terug moeten komen”, staat in het commentaar. “We wachten op een reactie van het bedrijf om ons van het beperkte menu te halen.” McDonald’s bevestigde echter dat De afhaalmaaltijden dat er Snack Wraps in de maak waren. Hoe vaak zal deze cyclus doorgaan?

Wat McDonald’s zegt over de Snack Wrap

Bottom line: het komt niet terug, mensen. Periode. Het bedrijf bevestigde nogmaals dat De afhaalmaaltijden dat het op dit moment geen plannen heeft om Snack Wraps terug te brengen naar landelijke menu’s in de Verenigde Staten. De Snack Wrap is een aantal jaren geleden landelijk stopgezet en McDonald’s USA bevestigt ook dat Snack Wraps in juni 2020 zijn uitgefaseerd als lokaal aanbod.

Helaas, afgezien van de constante vraag van internet ernaar, is er niet veel reden voor de Snack Wrap om een ​​comeback te maken. De redenen voor zijn ondergang staan ​​nog steeds: Snack Wraps waren een voorloper van de McWrap van McDonald’s, die de keten elimineerde vanwege de lange doorlooptijd en het feit dat het een menu bemoeilijkte dat het bedrijf wilde vereenvoudigen. Zelfs in het iets kleinere formaat van de Snack Wrap gelden die problemen. Dus totdat de vraag groter is dan de logistieke en economische uitdagingen, is het vanuit zakelijk oogpunt moeilijk in te zien waarom McDonald’s zou onderzoeken om dit menu-item überhaupt terug te brengen.

Het maakt niet uit hoeveel het internet smeekt, en hoeveel TikTok-gebruikers ook geruchten over een comeback doen ontstaan, het ziet er niet naar uit dat McDonald’s snel zal bezwijken voor de druk. En elke keer dat er een video wordt gepost die ons probeert te overtuigen dat onze fastfoodgebeden zijn verhoord, worden we teruggekaatst door de realiteit dat dit allemaal gewoon zaken zijn. Dus alsjeblieft, TikTok, ik smeek je om ons allemaal verder te laten gaan met de Snack Wrap. Ik denk niet dat mijn hart veel meer van dit geplaag aan kan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in