De virale TikTok van de komiek laat zien hoe het is om in Texas te wonen

0
49


Hollyday begon de video door uit bed te springen met zijn pyjama aan, inclusief een stel cowboylaarzen. Hij zei dat hij zijn vrije dag begint met het gorgelen van een shot warm Lone Star-bier, gebrouwen en vervaardigd in Texas. Hij voegde eraan toe dat hij dan trouw zal zweren aan HEB, Blue Bell, Whataburger en Buc-ee’s.

Zodra hij klaar is met de groet, zei Hollyday dat hij zijn pyjama uittrekt in zijn werkkleding, die ook cowboylaarzen bevat.

Om 9 uur ’s ochtends grapte Hollyday dat hij al aan zijn 18e glas zoete thee zat en liet zien dat hij vele theelepels suiker in zijn drankje goot. Hij voegde eraan toe dat hij tegen het einde van de dag de Texas-standaard van 12 gallons zoete thee zal hebben geconsumeerd. Een van de grappigste dingen is hoe hij vier uur besteedt aan het oefenen van zijn yeehaws.

Na de lunch zei Hollyday dat hij een paar minuten nodig had om de Alamo te herinneren. Hij voltooit ook een dagelijkse taak om zijn pick-uptruck tien centimeter op te krikken (want Texas heeft er een heleboel). Voordat hij zichzelf instopt, zorgt hij ervoor dat de sterren ’s nachts groot en helder zijn, aansluitend op het nummer “Deep in the Heart of Texas” van Don Swander, June Hershey Hershey en Ray Charles.

In de commentaren waren veel mensen het eens met zijn activiteiten in Texas en zeiden dat het vrijwel de staat vertegenwoordigt. HEB gaf zelfs commentaar en zei: “Dat is een 10/10-partner.”

“Onthoud dat het Alamo-gedeelte me te pakken heeft gekregen”, zei 90sbaby_brooklin.

‘HEB, Blue Bell, Whataburger en Buc-ee’s zijn de regeringsafdelingen van Texas,’ zei Manny.

“Dit is letterlijk het grappigste dat ik ooit heb gezien”, zei Arielle. “Ik ben vereerd je te kennen.”

Bekijk de video hieronder:

@officiallyarahollyday #comedy #routine #parody #texas #funny #texashumor #cowboy #yeehaw ♬ origineel geluid – Ara Hollyday

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in