De virale TikTok-dating mislukt die begon bij een Cracker Barrel

0
79


TikToker @underage21yearold, een server bij Cracker Barrel, werd getroffen door Cupido toen een jonge man aan een tafel in haar afdeling zat. Ze plaatste een TikTok met details over de eerste ontmoeting van het paar. Ze gaf hem een ​​koekje verpakt in een servet met haar Snapchat-informatie erop geschreven. Na haar dienst wachtte ze tot hij haar op het socialemediaplatform zou toevoegen. “Ik kom net thuis van mijn werk en hij heeft me toegevoegd. Hij heeft me toegevoegd! Zijn naam is Ashtyn.” Maar zelfs toen had @underage21yearold geen hoge verwachtingen. “Ik weet dat dit helemaal nergens heen gaat, maar ik vind het echt grappig”, zei ze.

Maar onze gedurfde Cracker Barrel-server was nog niet klaar. @underage21yearold plaatste een vervolg op TikTok en vertelde volgers dat Ashtyn haar mee uit had gevraagd, maar toen de voorgestelde datum kwam, vroeg hij om een ​​nieuwe afspraak. ‘Zie ik eruit als het soort meisje dat een nieuwe afspraak maakt? Nee, nee, lieverd. We zijn dus niet op date geweest en ik heb hem nooit meer gesproken.’

De server had misschien vertrouwen in haar beslissing om Ashtyn af te wijzen, maar TikTok heeft gemengde gevoelens. Gebruiker @curly_bap merkte op: “Iemand denkt [a lot] van henzelf.” @underage21yearold voegde er echter aan toe dat Ashtyn een nieuwe afspraak wilde maken omdat “hij geen zin had om naar [her],” die gebruiker @lucidparadox8 ertoe aanzette om te reageren: “Oké. Ik ben een gast. En een vader. Als je er zoveel moeite in steekt, en jezelf daarbuiten zet. EN hij kan niet naar je toe rijden. Laat het zitten. Je zult beter vinden.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in