De vermeende minnares van Adam Levine spreekt zich uit op TikTok

0
113


Adam Levine woont het Baby2Baby 10-jarig gala bij, gepresenteerd door Paul Mitchell op 13 november 2021 in West Hollywood, Californië.

Instagram-model Sumner Stroh heeft een bom op Adam Levine laten vallen en beweert een affaire te hebben gehad met de getrouwde Maroon 5-frontman. Ze beweerde ook dat Levine, 43, het derde kind van hem en zijn vrouw Behati Prinsloo naar haar wilde noemen.

Levine en Prinsloo maakten onlangs hun zwangerschap bekend via een post op Instagram van het Victoria’s Secret-model. ‘Recent’, schreef Prinsloo bij de fotocarrousel met een elfenemoji, die haar groeiende buik onder haar tie-dye-t-shirt uit zag gluren. Het stel, dat in 2014 trouwde, is al ouders van dochters Dusty Rose (5) en Gio Grace (4).

In een video van anderhalve minuut die vandaag (19 september) op TikTok is gepost, zei Stroh, 23: “Ik ga gewoon de pleister eraf halen omdat ik dit nu tien keer opnieuw heb gedaan. In wezen had ik een affaire met een man die getrouwd is met een Victoria’s Secret-model. Ik was toen jong, naïef en eerlijk gezegd voel ik me uitgebuit. Ik was niet in de scene zoals ik nu ben, dus ik was zeker heel gemakkelijk te manipuleren.”

“Maroon 5 is op dit moment praktisch liftmuziek, dus ik weet zeker dat je weet wie Adam Levine is,” vervolgde ze met een groen schermeffect met DM’s tussen de twee. De vermeende DM’s van Adam luidden: “Het is onwerkelijk hoe goed je bent. Alsof ik er gek van word’, waarop ze antwoordde: ‘Ik bedoel, ik denk hetzelfde. Toen ik je persoonlijk zag, had ik zoiets van… ik ben f—ed.” Adam zei toen: “Je bent 50 keer heter in persoon. En ik ook… hahaha.”

“Adam en ik zagen elkaar ongeveer een jaar,” vervolgde Stroh. “Nadat ik maandenlang niet meer met hem praatte, is dit… hoe hij terugkwam in mijn leven. Hij zei: ‘Ok, serieuze vraag. Ik krijg nog een baby en als dat zo is [a] jongen, ik wil het echt Sumner noemen. Vind je dat oké? Bloedserieus.'”

Het Instagram-model keek geschokt terwijl ze grapte: “Ik ben in de hel. Ik moet op dit moment in de hel zijn.” Ze bleef zeggen dat ze dit privé zou hebben afgehandeld en niet naar voren zou zijn gekomen omdat ze “uiteraard weet wat de implicaties zijn van doen wat ik doe, geld verdienen zoals ik doe en een Instagram-model zijn. Gebonden zijn aan een verhaal als dit – ik weet dat het stereotypen zijn. Ik had roekeloos wat screenshots gestuurd naar een paar vrienden die ik dacht te vertrouwen en een van hen had geprobeerd te verkopen aan een roddelblad. Dus hier ben ik.”

Bekijk de TikTok-video, die sinds de plaatsing hieronder meer dan 2 miljoen keer is bekeken:

Een persoon merkte op: ‘Het is geen geheim dat hij al tien jaar getrouwd is. Het enige slachtoffer hier zijn zijn vrouw en kinderen’, terwijl een ander schreef: ‘Ik denk dat ze de verontschuldiging ergens is vergeten.’

Bekijk hieronder wat Twitter te zeggen heeft over de aantijgingen:LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in