De ‘Unholy’ TikTok-trend van Sam Smith zorgt ervoor dat gebruikers zijn voorbeeld met gratie volgen

0
84


Sam Smith’s ‘Unholy’ TikTok-trend heeft het platform overgenomen met mensen die zijn voorbeeld volgen en als je niet weet hoe je het moet doen, hebben we alle details voor je!

TikTok-trends hebben de neiging om binnen een paar dagen viraal te gaan, maar Smith slaagde erin mensen aan het werk te krijgen terwijl hij zijn nieuwe muziek plaagde.

Het duurde niet lang voordat anderen op de kar sprongen om het uit te proberen en in een kwestie van tijd waren het nummer en de hashtag voor zijn nieuwe nummer een populaire trend geworden.

Foto door Mariano Regidor/WireImage

Hoe de trend van Sam Smith op TikTok . te doen

Volg de onderstaande stappen om op de trend te springen:

  1. Maak een video over Smiths nieuwe nummer Unholy. U kunt de audio vinden door op de link hier te klikken.
  2. Het idee achter de inhoud is om casual te lijken als het nummer begint en dan halverwege te stoppen om te pronken met je glamoureuze of zelfverzekerde kant als het nummer lijkt te eindigen. Om dit voor elkaar te krijgen, maak je de helft van de video in je gewone kleding. Dit kunnen je pyjama’s zijn of andere vrijetijdskleding. Stop de video en film de rest van de inhoud door een meer feestelijke en extraverte uitstraling te hebben.
  3. Zorg ervoor dat u de songteksten als volgt synchroniseert: “Hoe u niet weet hoe u uw bedrijf schoon moet houden. Mama weet niet dat papa het warm krijgt bij de carrosseriewerkplaats om iets onheiligs te doen,’

Wat we weten over het aankomende nummer van Sam Smith

Smith kondigde zijn nieuwe nummer op 25 augustus aan door samen met Kim Petras een foto te delen. De zanger bevestigde dit op al zijn sociale media door video’s en foto’s over hetzelfde te delen.

Hoewel hij de releasedatum ervan niet heeft bevestigd, zijn mensen al enthousiast en de TikTok-trend is daar het bewijs van. Als u het nummer vooraf wilt opslaan, kunt u dit doen door op de link hier te klikken.

Kim bevestigde het nieuws ook door te stellen dat ze in september twee nieuwe nummers zal uitbrengen.

Zangers gebruiken hun liedjes als TikTok-trend

Dit is niet de eerste keer dat een nummer de nieuwe TikTok-trend is geworden. In het verleden hebben mensen verschillende nummers populair gemaakt omdat ze deel uitmaakten van een TikTok-danstrend.

Zo wist Lizzo’s Grrrls veel aandacht op haar lied te vestigen doordat mensen haar dansroutine snel probeerden uit te proberen.

Een andere die zijn weg vond van YouTube naar TikTok was de Pink Venom-uitdaging van BLACKPINK, waarbij mensen de choreografie opnieuw maakten. Met dit in gedachten is het geen verrassing dat mensen verslaafd zijn aan het nieuwe nummer van Smith.

Ander nieuws: Is Hobby Lobby open of gesloten op Labor Day?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in