De Tiktok-voedseltrend die Gordon Ramsay Gag maakte

0
121


De makers achter het TikTok-account Mythical Kitchen, die eerder ruzie hadden met Gordon Ramsay, bevatten populaire recepten, interviews met beroemdheden en kookhacks. Een over het algemeen niet-problematische bron voor keukentips en maaltijdinspiratie, Josh, van Mythical Kitchen, plaatste een ernstig verontrustend kaasrecept dat “pilk” vereist – een combinatie van melk en Pepsi.

De video ontvouwt zich terwijl Josh de pilk aan de kook brengt, voordat het stolt tot bruine wrongel. Vervolgens brengt hij de wrongel over op een kaasdoek, besprenkelt ze met zout, zeef ze en na een dag te hebben gelaten, strooit hij de “pilk cheese” op avocadotoost. Misschien voorspelbaar, Ramsay had de creatie niet en zei dat het eruit ziet als een “kattendrol” (via TikTok). Hij schreeuwde ook: “het is niet goed voor je, jochie!” voordat de video wordt afgesloten met een volmondig “NEE!”

Ondanks zijn vreemde smaakprofiel, bestaat pilk eigenlijk al tientallen jaren. De ongewone drank werd geboren uit de sitcom ‘Laverne and Shirley’ uit de jaren 70, die een paar kamergenoten volgde terwijl ze samen volwassen werden. In plaats van een glas wijn of een koude pint bier was Laverne’s favoriete drankje pilk (per Popsugar). Sindsdien wordt pilk op grote schaal genoten door vreemde fijnproevers en wordt het vergeleken met de smaak van een wortelbiervlotter. Sorry Gordon, het lijkt erop dat Pilk hier blijft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in