De TikTok-trend van Doja Cat op 1 september uitgelegd als gebruikers manifesteren dat ze $ 3111 krijgen

0
118


TikTok raakt geobsedeerd door de manifestatietrend van de Doja Cat op 1 september die erop wijst dat mensen $ 3111 zullen krijgen, maar waar gaat het allemaal over?

Mensen zijn in de war geraakt nadat de laatste tijd verschillende video’s over de Doja Cat-manifestatie op hun fyp (Voor jou-pagina) verschenen.

Als je ook in de war bent, we hebben alle details over wat er op TikTok gebeurt en waarom iedereen het over manifestatie heeft.

Foto door Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Wat is manifestatie?

Manifestatie is een eenvoudige methode om te geloven dat wanneer je je dromen en wensen hardop uitspreekt, de kans groter is dat ze werkelijkheid worden.

Er wordt al jaren over manifestaties gesproken en het is een trending topic geworden op social media.

Op dit moment is er geen wetenschappelijk bewijs dat manifestatie werkt, maar het lijkt voor nogal wat mensen de truc te hebben gedaan en er zijn verschillende video’s van mensen die over hetzelfde praten. Manifestaties hoeven niet klein of groot te zijn, dit zijn gewoon dingen die je in je leven wilt bereiken.

Waar gaat de Doja Cat 1 september-trend over?

De trend is vrij eenvoudig, omdat gebruikers alleen het geluid van Beach Waves Sounds – Ocean Sounds & Sea Waves Sounds & Ocean Waves op het platform moeten gebruiken en een video maken waarin wordt beweerd dat ze zich manifesteren dat ze vóór of op 1 september $ 3111 zouden krijgen .

Het is niet de eerste keer dat een video als deze viraal gaat. Dit is echter de eerste keer dat het veel aandacht krijgt omdat mensen Doja’s naam erin hebben gebruikt. Het is onduidelijk wie de trend begon door de naam van de zangeres te gebruiken, maar velen zijn ervan overtuigd dat Doja het zelf heeft gemanifesteerd.

In werkelijkheid is er geen bewijs dat Doja dit ooit heeft gezegd en de laatste keer dat ze actief was op sociale media was op 17 augustus. Vanaf nu lijkt het een trend te zijn die is gestart door een onbekende persoon en behoorlijk beroemd is geworden op de platform toen verschillende mensen er inhoud omheen begonnen te plaatsen.

De 369 methode van manifestatie

Dit is niet de eerste keer dat TikTok-gebruikers geobsedeerd raken door het idee van manifestatie. In het verleden was de 369-methode een trending topic op het platform geworden.

Om deze methode uit te voeren, volgt u gewoon de onderstaande stappen:

  1. Kies de drie affirmaties die je in je leven wilt. Dit kan van alles zijn, van het kopen van je favoriete luxeartikel tot het binnenhalen van je droombaan.
  2. Als je eenmaal je ambities hebt, moet je die dingen zes keer op papier zeggen of schrijven. Dit wordt gedaan om die boodschap het universum in te laten gaan.
  3. Visualiseer jezelf ten slotte gedurende negen seconden met die affirmaties. Maak het zo precies en realistisch mogelijk. Dit dwingt je niet alleen om harder te werken, maar stelt het universum ook in staat je er op een kleine manier doorheen te leiden.

In ander nieuws, 27 schattige citaten van Internationale Hondendag 2022 om je hond te eren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in