De TikTok-serie die menusuggesties voor werknemers onthult

0
13


TikTok-gebruiker Alexis Frost, die zichzelf omschrijft als ‘Bay Area Foodie’, deelt video’s met haar 2,3 miljoen volgers in een serie genaamd ‘Eating What Employees Would Order’. In haar video’s deelt Frost tips en trucs voor het maximaliseren van uw maaltijd in uw favoriete fastfoodrestaurants zoals Taco Bell, vaak ingediend via opmerkingen van werknemers of voormalige werknemers van de ketens. Ze probeert de suggesties en beoordeelt ze op een schaal van 1 tot 10, waarbij 10 heerlijk is om te proberen.

In een video met eten van Chipotle bestelt ze een burritokom met specifieke toppings en drie bloemtortilla’s erbij om zelf meerdere burrito’s te maken door de vulling in de tortilla’s te scheppen. In een video die is gefilmd bij Red Robin, stelt een medewerker voor om frites te bestellen met een kant van cheddarkaas, kaassaus en spek om je eigen beladen friet te maken.

Voor Chick-Fil-A-fans kost één trucje wat extra moeite (volgens TikTok). Ze begint met het bestellen van een achtdelige doos nuggets, maar neemt haar eigen citroensap en gemalen peper mee om erover te strooien. Ze voegt dan een pakje Texas Pete hete saus toe, sluit de doos en schudt ermee om alles te combineren. Als ze klaar is, geniet ze van haar citroen-pepernuggets gedoopt in ranch.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in