De TikTok Lesbian Breakup Apocalypse staat voor de deur – Rolling Stone

0
168


Als je ooit keek naar de originele versie van Het L-woord, dan ben je waarschijnlijk bekend met de Chart, die de contacten en het uiteenvallen van alle hoofdpersonages catalogiseert. Een levensechte versie van de Chart ontvouwt zich momenteel op TikTok, nu de apocalyps van het uiteenvallen van lesbische vrouwen nadert. Of het nu iets in het water is of gewoon de bijwerkingen van het Maagd-seizoen, lesbische influencer-koppels gaan massaal uit elkaar, waardoor veel paren angstig over hun schouders kijken en wachten tot de bijl valt.

Don’t Let This Flop wordt op woensdag uitgebracht op alle audiostreamingplatforms, waaronder Apple Podcasts, Spotify, Amazon Music, Stitcher en meer.

Volgens cultuurverslaggever Morgan Sung van NBC News, die onlangs verscheen op Rollende steen’s internetnieuws en cultuur podcast Laat dit niet floppen om ons door te leiden wat zij de “TikTok-apocalyps voor lesbische verbrekingen” noemt, begon het waarschijnlijk allemaal met Cari Fletcher, de muzikale artiest die door Fletcher gaat. Fletcher heeft het onlangs uitgemaakt met Shannon Beveridge, een YouTuber (toevallig haalde Beveridge ook de krantenkoppen met haar eigen breakup-video van haar ex Cammie Scott in 2016).

Beveridge begon onlangs te daten met een vrouw genaamd Becky Missal, wat Fletcher ertoe bracht het nummer “Becky’s So Hot” te schrijven, dat onlangs viraal ging op TikTok. Fletcher heeft gezegd dat ze het nummer schreef nadat ze per ongeluk een van Missal’s foto’s op Instagram leuk vond, waarop Missal een van Beveridge’s vintage T-shirts droeg, wat leidde tot de tekst “Becky’s so hot in your vintage T-shirt” in het refrein. Velen op TikTok hebben met vreugde gereageerd op de puinhoop, maar sommigen hebben ook vraagtekens gezet bij de ethiek van het expliciet noemen van de nieuwe vriendin van haar ex-partner zonder haar uitdrukkelijke toestemming. (Van haar kant heeft Beveridge ontkend dat ze van tevoren wist van de release van het nummer of dat Fletcher haar of Missal om hun toestemming had gevraagd, hoewel zowel Beveridge als Missal er vrede mee lijken te hebben genomen, aangezien ze nu merch met Becky-thema verkopen.)

Een ander prominent koppel van hetzelfde geslacht dat het slachtoffer wordt van de vloek, is Sedona Prince en Rylee LeGlue, die voorafgaand aan hun breuk in augustus grotendeels bekend stonden om hun lengteverschil. (Sedona, een universiteitsbasketbalspeler, is 1.80 m, terwijl Rylee 1.80 m is.) Na het uitbrengen van hun betraande video over het uiteenvallen, waren de twee onderhevig aan een intense golf van geruchten nadat Rylee in een opmerking had gepost dat Sedona had bedrogen twee keer op haar, een bewering die Sedona gedeeltelijk heeft ontkend, waarbij ze beweerde dat ze “het met iemand had op een feestje” terwijl zij en Rylee een pauze hadden.

Verreweg het meest prominente paar dat het slachtoffer wordt van de vloek, is echter JoJo Siwa en Kylie Prew, die al maanden aan het daten zijn. Nadat ze in november 2021 voor het eerst uit elkaar gingen, leken de twee zich te herenigen in een knuffelige Instagram-post in Disney World in mei 2022. Hun reünie leek echter van korte duur te zijn geweest, zoals Prew in een recente Instagram Live onthulde dat de twee waren een paar maanden uit elkaar.

“Ik hou niet van drama en het maakt me heel, heel angstig en daarom wil ik er een tijdje niet over praten, maar iemand vroeg me zojuist of ik single was [and] Dat ben ik’, zei Prew in de video. “Ik ben nu bijna twee maanden vrijgezel en het is oké. Het is niet diep, dat beloof ik. Alles is in orde. Niet alles hoeft rommelig en vies te zijn, want dat is het niet, en ik wil gewoon de lucht klaren.”

Ondanks dat Prew erop stond dat niet alles rommelig moest zijn, maakten mensen op TikTok het meteen zo. Ze richtten zich op een van Siwa’s recente mukbang-video’s (een term voor clips waarin mensen veel eten) met Avery Cyrus, een andere populaire TikToker, waarbij velen speculeerden dat een blauwe vlek op Siwa’s wang het resultaat was van Cyrus die een blauw ijs donut sandwich in de video. Siwa heeft de geruchten weerlegd en Cyrus een “echt, heel goede vriend” genoemd, maar dat heeft weinig gedaan om de koortsachtige speculatie van fans over de app te onderdrukken – of memes over het feit dat er een “vloek” is op sociale media-beroemde lesbische koppels in het algemeen . “Mijn houding opnieuw mixen om de lesbische vloek over het uiteenvallen te vermijden die de ronde doet”, zegt een van die video’s.

In de aflevering van deze week Laat dit niet floppenbespreken co-hosts Brittany Spanos en Ej Dickson de apocalyps van de lesbische break-up van TikTok, evenals de annulering van Shakespeare, Demi Lovato’s “29”-trend en de ondergang van de (verwarrende) relatie van Florence Pugh en Zach Braff.

Laat dit niet floppen wordt op woensdag uitgebracht op alle audiostreamingplatforms, waaronder Apple Podcasts, Spotify, Amazon Music, Stitcher en meer.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in