De TikTok-hygiënist | Geregistreerde mondhygiënisten

0
11


Elke week is er in het RDH PIRA (Patient Impact & Rise Above) erkenningsprogramma, gesponsord door Water Pik, Inc., een mondhygiënist die uitblinkt in zijn of haar rol en een stap verder gaat. De afgelopen twee en een half jaar waren een uitdaging voor veel clinici en nu we terugkeren naar de operatiekamer, willen we degenen erkennen die patiëntenzorg bieden – clinici die het leven van hun patiënten veranderen, de gezondheid van hun patiënten beïnvloeden en een elke dag verschil. Deze week eren we Corina Layton, RDH.

“Ik heb geleerd dat er een enorm gebrek is aan tandheelkundige kennis in de algemene gemeenschap. Mensen begrijpen niet wat ze wel of niet moeten doen. Ze geloven wat de volgende influencer of volgende beroemdheid hen vertelt. media en begon mijn leven als mondhygiënist te delen, maar ook leuke tandheelkundige weetjes. Dit heeft me een platform gegeven van nu 2,3 ​​miljoen mensen die ik kan helpen opleiden, en heeft ook deuren geopend voor spreekbeurten. Ik voel me meer dan gezegend voor mijn platform zeg ik altijd dat als ik met elke TikTok, post of werkdag ten minste één persoon kan onderwijzen, ik mijn werk doe.”


Meer PIRA-honneurs:

Een goed opgeleide patiënt is een gezondere patiënt

“Het toppunt van kracht en prestatie”


Corina groeide op in Alaska en koos voor een hygiënecarrière omdat het een goede keuze leek om in de toekomst een gezin te willen en voor financiële zekerheid – “En uiteindelijk”, zegt ze, “werd ik verliefd op mondhygiëne!”

Ze heeft een associate’s degree en projecten om in het voorjaar van 2023 haar bachelor mondhygiëne (BSDH) af te ronden; ze hoopt een instructeur of een of andere vorm van opvoeder te kunnen worden terwijl ze door haar carrière gaat. Ze heeft tandheelkundige conferenties bijgewoond als een belangrijke opinieleider (KOI) voor inkomende tandheelkundige merken en in haar vrije tijd gaat ze graag op roadtrips en wandelen.

Bezoek de PIRA-website om vandaag nog iemand te nomineren! Veel succes, en we kijken uit naar het horen van vele uitstekende en gekwalificeerde collega’s!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in