De TikTok-Famous Produce Cleaner is eindelijk beschikbaar op Amazon – SheKnows

0
107


Als u een onafhankelijk beoordeeld product of dienst koopt via een link op onze website, kan SheKnows een aangesloten commissie ontvangen.

Stop met schrobben – er is een gloednieuwe manier om je fruit, groenten en zelfs vlees schoon te maken, waarbij je maar één knop hoeft aan te raken. Het heet de Heyjar groente- en fruitwasmachine
en het gaat viraal op TikTok omdat het gewoon zo cool is.

Halloween-kostuums voor doelwitdieren

Verwant verhaal

Target verkoopt de schattigste Halloween-kostuums voor huisdieren die we ooit hebben gezien voor een geweldige prijs


De Heyjar-machine maakt gebruik van elektrolyse, afbraak en diepe zuivering om je fruit en groenten brandschoon te krijgen. Wanneer de HeyJar-machine in een kom met water met fruit, groenten of vlees valt, ontleedt hij water in OH- en H+. De OH-deeltjes vernietigen vervolgens de resterende chemicaliën en maken ze onschadelijk. Dan begint de diepe zuivering, waarbij OH- met Cl wordt gecombineerd om schadelijke chemische resten en hormonen verder af te breken.

Heyjar groente- en fruitwasmachine

Lui geladen afbeelding

Afbeelding: Heyjar

“Ik hoorde deze prik van een vriend en was op zoek naar een technologie voor het zuiveren van hydroxywaterionen waarmee je gemakkelijk fruit of groenten kunt verwijderen van schadelijke stoffen”, schreef een vijfsterrenrecensent. “Deze is heel gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken, zet hem gewoon aan en laat hem veilig vallen [it] in water produceert het OH- en H+ met bubbels en het zal chemische bestrijdingsmiddelen of kleine insecten afbreken … Ik raad dit ten zeerste aan als je schoon voedsel en gezond eten wilt.”

Een andere vijfsterrenrecensent schreef: “I love this! Zo gemakkelijk om in water gevuld met fruit en groenten te laten vallen en weg te lopen als je andere dingen te doen hebt. Je kunt zien en voelen dat je eten schoon is en vrij van pesticiden.”

De Heyjar voedselwasmachine is USB-oplaadbaar en kan 25 keer worden gebruikt op een enkele lading. Voel je beter over het voedsel dat je eet en weet dat ze zo schoon mogelijk zijn na het gebruik van Heyjar om te desinfecteren.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in