De TikTok-boterhack die toastproblemen oplost

0
15


Een van de meest voorkomende boosdoeners achter moeilijk smeerbare boter is je koelkast. Als je de boter slechts enkele seconden of minuten uit de koelkast hebt gehaald voordat je hem op de toast probeerde te smeren, is het onwaarschijnlijk dat hij erg meewerkt.

Voor veel mensen is de voor de hand liggende oplossing om een ​​botervloot te gebruiken en een stuk van de substantie in de schaal op je aanrecht te laten staan, zodat je altijd boter op kamertemperatuur hebt, die beter smeert, klaar. Als je geen botervloot hebt, of als je bent vergeten hem bij te vullen (oeps!) en je een oplossing nodig hebt om nu boter te roosteren, kun je proberen een gebruiksvoorwerp te gebruiken dat je waarschijnlijk in je keuken hebt liggen – een groentepeller.

Volgens een TikTok-video, gepost door gebruiker laurentokk, kun je dunne reepjes boter krijgen als je een dunschiller op je boter gebruikt. Deze zullen sneller zacht worden dan een klontje boter als je het op warme toast legt. Als dat te mooi klinkt om waar te zijn, is het dat niet! Dit is een keukenhack die echt werkt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in