De TikTok-beroemde kaasrasp die overal in je FYP is geweest, is eindelijk te koop

0
18


Als je op het punt staat pro te worden in het raspen van kaas, dan lijden je handen er waarschijnlijk onder. Old-school kaasraspen zijn een workout om te gebruiken, vooral als je kookt om een ​​menigte te voeden. Daarom moet je deze virale TikTok-kaasrasp aanschaffen die al het werk uit het raspen van kaas haalt, je tijd bespaart en door raspen veroorzaakte handkrampen voorkomt.

De roterende rasp van Cambom is een nietje in de keuken van TikTok-gebruiker Mississippi Kween (@MississippiKween) die in een TikTok-video van april zei: doen heb deze kaasrasp nodig.”

Meer van SheKnows

“Ik heb dit ongeveer honderd keer gebruikt sinds ik het een paar kocht [of] maanden geleden en het is een geweldig product,’ zei ze, en het is gemakkelijk in te zien hoe dit ding zichzelf zou terugbetalen na eenmalig gebruik. Het hecht niet alleen aan uw werkoppervlak (het heeft een zuignap aan de onderkant die hecht op gladde oppervlakken zoals marmer en graniet), maar u hoeft alleen maar aan de handslinger te draaien om te raspen. Niet meer op en neer en het handvat van de kaasrasp vastpakken alsof je leven ervan afhangt.

En op dit moment is de Cambom Rotary Grater te koop voor minder dan $ 30.

roterende kaasrasp

Afbeelding: Cambom

Klik hier om het volledige artikel te lezen.

Cambom Roterende Kaasrasp

Prijs: $ 28,99

Nu kopen

En TikTokers zijn niet de enigen die gek worden op de roterende rasp. Het heeft meer dan 8.100 vijfsterrenrecensies op Amazon, waarbij recensenten schrijven dat deze tool een must-have is voor mensen die veel kaas raspen of veel groenten snijden.

“Ik was het gebruik van een doosrasp zo zat en dacht dat er een betere manier moest zijn”, schreef een vijfsterrenrecensent. “Ik was niet zeker van de duurzaamheid omdat het grotendeels van plastic is, maar ik waagde het erop en het was fantastisch … Het is gemakkelijk genoeg om voor een enkel recept te gebruiken, maar ik heb de neiging om elke 2 op één dag een bos kaas te versnipperen 3 weken of zo.”

En hoewel het eenvoudig is gemaakt, doet het zijn werk goed, zoals een andere recensent schreef. “Wees alsjeblieft niet uitgeschakeld dat dit niet elektrisch wordt aangedreven. De messen zijn zo scherp dat het ongelooflijk snel werkt en ik kan een blok kaas in ongeveer twee minuten versnipperen. Wortelen gaan nog sneller. Ik kan waarschijnlijk een hele zak lange wortelen in ongeveer twee minuten versnipperen omdat ze niet zo buigen als de kaas.”

Pak deze gebruiksvriendelijke roterende rasp op terwijl hij in de aanbieding is om te zien waar de hype over gaat en om je handen een pauze te geven.

Bekijk voordat je vertrekt de eenvoudige recepten voor het doordeweekse diner van Ina Garten hieronder:

Het beste van SheKnows

Meld u aan voor de SheKnows-nieuwsbrief.
Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram voor het laatste nieuws.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in