De tienerzoon van Angela Bassett en Courtney Vance verontschuldigt zich voor deelname aan de nep-celeb-dood TikTok-trend

0
9
CNN

De zoon van actrice Angela Bassett heeft zijn excuses aangeboden nadat hij reacties had gekregen op een virale video waarin hij zijn ouders vertelde dat acteur Michael B. Jordan was overleden.

“Ik wil oprecht mijn excuses aanbieden aan de hele familie van Michael B. Jordan, zijn uitgebreide familie en hem rechtstreeks, aangezien hij een idool van mij is”, zei Slater Vance in een videoverontschuldiging op zijn Instagram-account. “Meedoen aan een trend als deze is volkomen respectloos. Ik wens geen slechte gevolgen van dit van mijn acties voor zijn familie of mijn ouders, aangezien ze niets van de weerslag verdienen, ‘zei Vance.

In de Tik Tok-video van 27 seconden zijn actrice Angela Bassett en haar echtgenoot, acteur Courtney B. Vance, in een kamer met Slater, 16, die zijn ouders hoort vragen of ze hadden gehoord over de dood van acteur Michael B. Jordan. Bassett, die duidelijk emotioneel is na het horen van het nieuws, loopt naar haar zoon toe alsof ze kijkt waar hij het nieuws aan het lezen is.

De video, die inmiddels is verwijderd, laat niet zien wat Bassett’s reactie was toen ze hoorde dat ze voor de gek werd gehouden.

De grap van de jongere Vance maakte deel uit van een virale Tik Tok-trend waarbij gebruikers tegen hun ouders liegen over sterfgevallen door beroemdheden om hun reactie te zien.

Bassett en Jordan zijn costars in de filmfranchise “Black Panther”.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in