De student die advies geeft op TikTok: ‘Ik kreeg erkenning voor mijn persoonlijk statement-advies in clubs’

0
104
Ruby Cline

Ruby Cline is eerstejaars HSPS-student aan Murray Edwards. Haar TikTok-account, conversationswithrubybevat video’s over alles, van drinken tot Westminster-politiek._

Favoriete boek? De eetbare vrouw, Margaret Atwood

Werkelijk favoriete boek? The Phantom Tollbooth

Wat ben je aan het lezen? Ik ben een literaire polyamorist, dus ik lees momenteel Bodies van Susie Orbach, You Took The Last Bus Home: The Poems of Brian Bilston en A Feather on the Breath of God van Sigrid Nunez.

Waar slaap je?

Waar een bed is en ’s ochtends een fatsoenlijke koffie.

Waar ben jij woensdagavond?

Revs, en ik heb er elke keer spijt van. Misschien leer ik dit jaar.

Wanneer realiseerde je je voor het eerst dat je een TikTok-micro-influencer wilde zijn voor een niche maar pijnlijk Cambridge-publiek?

Ik begon video’s te maken rond april 2020. Ik werd erg boos over hoe verwarrend het COVID-advies van de overheid was voor jonge mensen, dus ik deed al het onderzoek dat ik kon en begon video’s te maken over nieuws en politiek in de hoop dat het de politiek een beetje duidelijker zou maken voor studenten. Toen ik mijn uni-sollicitaties deed, nam ik dat hele ding ook op, maar ik realiseerde me nooit helemaal hoe Cambridge-aangrenzend mijn publiek was, totdat ik erkenning begon te krijgen voor mijn persoonlijk statement-advies in clubs tijdens de eerstejaars. Een vernederende ervaring.

Wie is je favoriete dictator?

Ik ben over het algemeen geen fan van dictaturen.

Wat is de slechtste grap die je ooit hebt gehoord?

Mijn broer zegt graag (herhaaldelijk): “Waarom staken de Oezbeeks de zuidoostelijke grens over? Om zijn vriend in Turkmenistan te ontmoeten.” Waarop hij vervolgens volgt: “Deze grap is niet erg grappig, maar het is geografisch correct.”

Ik heb nog nooit iemand horen lachen. Ik heb deze ‘grap’ zeker elf keer gehoord.

Wie is je aartsvijand van Cambridge?

Ik heb er nog geen, maar ik ben er actief naar op zoek. Stuur me een DM @rubesacline met je sollicitaties. Eerdere sollicitanten hoeven niet te solliciteren.

Wat wilde je worden toen je opgroeide (afgezien van een TikTok-micro-influencer voor een niche maar pijnlijk Cambridge-publiek)?

Niet iets dat ik ooit wil toegeven, maar ik was een groot theaterkind dat opgroeide en was er behoorlijk intens mee. Mijn andere pad zou waarschijnlijk jazz- en muziektheaterzangleraar of choreograaf zijn geweest. Ik wilde ook al tijden modeontwerper worden – je kunt op basis van mijn Sidge-fits beslissen of dat ooit een redelijk idee was.

Wat wil je worden als je groot bent?

Alles waar ik de kans toe krijg, wil ik doen – als ik ooit een Wikipedia-pagina heb gehad, wil ik dat die minstens elf volledig ongerelateerde secties heeft. Dat gezegd hebbende, ik wil heel graag de journalistiek in, dus lees mijn dingen in Het tabblad xx

Wat komt er op je grafsteen te staan?

“Het leven had veel erger kunnen zijn dan dit”

Nog vragen? (voor ons)

Hoe vaak heb je ’tiktok micro-influencer voor een niche maar pijnlijk Cambridge-publiek’ gekopieerd en geplakt voor de doeleinden van dit interview? Heb je het elke keer opgeschreven? Moet ik ‘micro’ als een nauwelijks verhulde belediging beschouwen?

Waar was je laatste kus?

In de deuropening van een studio-appartement in Shoreditch.

Vergeet “Revs of Lolas?” Mash of vinyl?

puree! Afschuwelijke club maar <3 queer ga naar beneden.

Varsity of de T*b?

Als Het tabblad was Van of Life, Varsity zou zijn kaartminimum van vijf pond zijn.

Favoriete smaak bij Jack’s?

Dit is mogelijk de grootste rode vlag die ik ooit zal toegeven, maar ik werd letterlijk verliefd op de geheime smaak van zoete aardappel en marshmallow die ze ooit in februari hadden. Ik denk er minstens twee keer per week aan

Truss of Sunak?

Het is als het vergelijken van drollen.

Je zit ’s nachts vast in de UB – wat lees je om bezig te blijven?

Ik zou geen tijd verspillen aan lezen, ik zou de nacht doorbrengen met het zoeken naar de perfecte schuilplaats voor het spel UL verstoppertje waar ik sinds november deelnemers voor verzamelde. Ik neem misschien een pauze om iets van Halberstam te lezen, vorig jaar las ik een beetje voor spot, maar kreeg nooit echt de kans om hun dingen goed te lezen.

College formeel met drie mensen (dood of levend) – wie kies je? Ook de Meester zal aanwezig zijn.

Jezus (ik heb vragen), Simone de Beauvoir (zij heeft antwoorden), en mijn geweldige en helaas overleden oma.

Als die TikTok-er je vraagt ​​naar welk nummer je luistert op King’s Parade, welk antwoord heb je dan voorbereid? Ja, je zou liegen. We zouden allemaal.

Een andere mannenjeans van Ashe. Uitstekend nummer en zou geweldig klinken met die slo-mo walk away die hij bewerkt.

Grootste verschil tussen ConversationsWithRuby en Ruby Cline?

Met ConversationsWithRuby ben ik heel voorzichtig met mijn verantwoordelijkheid – wie kijkt, hun leeftijd en mijn potentiële invloed. Dus ik let echt op wat ik zeg en doe. Ik heb mensen ontmoet die mij herkennen van TikTok die oprecht verbaasd zijn dat ik bijvoorbeeld drink of uitga. Ik ben ook steeds banger om de online wereld iets persoonlijks te vertellen, zodat zij en ik nog verder uit elkaar raken. Ik maakte de fout om het internet te vertellen dat ik bijvoorbeeld een vriendin had, en moest toen belachelijke en opdringerige vragen over mijn persoonlijke leven ontrafelen nadat we uit elkaar waren gegaan. Ik heb nare ervaringen gehad met para-sociale relaties tussen kijkers en ConversationsWithRuby.

Als u de nieuwe vice-kanselier was, wat zou u dan als eerste veranderen?

Maak van Trinity een grote Tesco.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in