De schattige TikTok van een alleenstaande vader op zoek naar een date is viral gegaan

0
51


Er is iets heel vertederends aan een man die kwetsbaar en open is. Misschien komt dat door giftige mannelijkheid die zijn lelijke kop opsteekt in de samenleving of mogelijk omdat wanneer we een… echt kerel deelt zijn gevoelens (en niet een perfect personage in een romcom uit de vroege jaren 00) we kunnen het niet helpen, maar glimlachen. Misschien is dat de reden waarom een ​​alleenstaande vader op TikTok viraal gaat omdat hij toegeeft dat hij op zoek is naar liefde (of misschien gewoon een leuke date met achtbanen).

Chris Cozad, 44, plaatste een TikTok die hij omlijstte als een dating-advertentie, in de hoop een date voor zichzelf te vinden, aangezien hij van plan was zijn tienerdochter en haar vriend mee te nemen naar het pretpark King’s Island.

“Ik ben een alleenstaande – gescheiden – 44-jarige vader uit Ohio. Ik ben op zoek naar een alleenstaande vrouw, bij voorkeur 34 jaar – minstens 34 jaar oud’, zei hij, schijnbaar nerveus terwijl hij letterlijk met zijn duimen draaide.

Hij voegde eraan toe dat hij op zoek was naar een niet-roker die van achtbanen hield en die “net zo leuk” was als hij.

‘Laat je niet misleiden door de grijze haren en de baard. Ik heb ook de dad-bod om mee te gaan. Als dat niet genoeg stimulans is, komt dit ook met een Fast Lane Plus-pas, zodat we de hele dag de achtbaanlijnen kunnen overslaan”, grapte hij.

De schattige video ging viraal, met 3,1 miljoen views en meer dan 250.000 reacties. Sommige van die opmerkingen kwamen zelfs van alleenstaande vrouwen die echt geïnteresseerd waren in een date met Cozad. Een gebruiker schreef: “Ik heb iemand voor je! Mijn beste vriend Tiffany. Ben je geïnteresseerd?!?!?”

Als het verhaal niet leuker kon worden, legde Cozad in een vervolgvideo uit dat de datingadvertentie “80% voor de lol, 20% voor echt” was en bedankte hij iedereen voor alle vriendelijke woorden. Hij merkte ook op dat een bepaalde opmerking op de video zijn aandacht trok, maar niet voor een date.

“Ik ben een weduwe … ik heb 2 kleine jongens … ik ben 34 jaar oud. .. Ik rook niet! Ik ben dol op deze knapperd’, schreef de commentator. Hoewel Cozad niet met die vrouw naar King’s Island ging, beloofde hij wel een reis voor haar en haar twee jongens te sponsoren. Hij kondigde ook aan dat hij elk jaar een nieuw gezin zou uitkiezen om te sponsoren.

In een laatste deel van de datingadvertentie TikTok-saga plaatste Cozad een TikTok van zichzelf, zijn dochter (die blij lijkt te zijn met de hele saga), haar vriend en zijn werkelijke date die hij had meegebracht!

“Dit hier is mijn vriend Stephanie die me vandaag naar King’s Island heeft vergezeld”, zegt hij tegen de camera terwijl hij zijn arm om Stephanie slaat.

Hoewel Stephanie verlegen lijkt en geen woord zegt, zwaait ze snel naar de camera.

“Kijk, ze is echt!” Cozad grappen.

Dit is om jezelf naar buiten te brengen, ondersteunende tieners, achtbanen en nadenkende jongens. Laten we hopen op meer updates van Chris en Stephanie in de toekomst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in