De schattige spooklichten van Crate & Barrel nemen TikTok over

0
72


Je weet dat Halloween eraan komt wanneer je favoriete winkels hun beste griezelige seizoensartikelen beginnen op te slaan. Je kunt altijd rekenen op Crate & Barrel voor Halloween-goodies, en dit jaar hebben de schattige keramische spooklichten van de winkel de show al online gestolen.

Volg voor meer inhoud zoals deze

Eerder deze maand deelde TikTok-gebruiker @ctlyons24 wat liefde voor de “kleine spookjes” in een video. “Found the Crate & Barrel ghost lights 😭”, luidt het bijschrift, naast beelden van de lichten die gloeien op een gezellige herfstmantel.

De video heeft sindsdien meer dan 36.600 likes gekregen, dus wees niet verbaasd als deze vriendelijke geesten dit jaar uit de schappen van je lokale Crate & Barrel vliegen. Een gebruiker vatte hun aantrekkingskracht mooi samen: “Ik denk dat ik er 85 nodig heb.”

Hoewel het grotere spooklicht helaas online is uitverkocht, kun je het kleinere spook pakken op de website van Crate & Barrel, waar het te koop is voor $ 9,95. Met een beoordeling van 4,8 uit 5 sterren heeft het ook lovende recensies ontvangen van buiten TikTok.

“Ik heb deze als een paar en ze laten me glimlachen elke keer als ik ze zie! Mijn favoriete Halloween-decor!” schreef een shopper op de website van Crate & Barrel. “Ik heb vrienden gehad die ze kochten nadat ze de mijne hadden gezien.”

Een andere tevreden klant voegde toe: “De schattigste geesten ooit!!! Ik wil meer kopen voor het hele huis! Ik kan niet wachten om ze dit jaar op mijn Halloween-mantel te tonen.”

De LED Ceramic Ghost wordt geleverd met een geïntegreerd LED-lampje en twee LR44-batterijen, zodat je meteen kunt genieten van zijn zachte, spookachtige gloed.

Ook beschikbaar om je huis te verlichten zijn de nieuwe black metal spookhuizen van Crate & Barrel, die variëren van $ 19,95 tot $ 49,95 en verkrijgbaar zijn in kleine, middelgrote en grote maten. Elk biedt plaats aan een theelichtje of votiefkaars. Laat het maken van Halloween-mantels beginnen!LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in