De schattige ‘Batdog’-schaduw van de Franse Bulldog is helemaal geobsedeerd door TikTok

0
73


Dit is misschien wel de leukste TikTok aller tijden.

Je zou kunnen denken dat je altijd weet waar je pup is, maar wat als ze stiekem een ​​dubbelleven leiden? We hebben onze sluipende vermoedens dat een pup uit San Diego, Californië in zijn vrije uren aan het vechten is tegen de misdaad, nadat hij een video van hem op TikTok had gezien. Neem een ​​kijkje en help ons beslissen of zijn geheime identiteit is onthuld!

Je zou kunnen denken dat Oatie Meal je gemiddelde, dagelijkse Frenchie is – maar je zou het zo mis hebben. Volgens een video op zijn pagina @oatiemeal is er zoveel meer dan op het eerste gezicht lijkt met deze pup. Of dat is tenminste waar zijn eigenaar op doelde in de beelden, toen Oatie’s schaduw leek op de Caped Crusader zelf. “Niet de held die we verdienen, maar degene die we nodig hadden”, luidt het bijschrift op het scherm.

Bekijk het originele artikel om ingesloten media te zien.

Zou het echt kunnen zijn – Batdog?! “Vleermuisvarken redt hier levens”, grapt het bijschrift.

De video is sindsdien meer dan 200.000 keer bekeken en we waren niet de enigen die geloofden. “Help me Oatie Wan Kenoatie, je bent mijn enige hoop”, grapte @vixbull in de comments. “Hij dacht dat hij ontsnapt was zonder dat we het merkten”, plaagde @kqub2. “Iets zegt me dat als je het vleermuissignaal flitst, hij niet op tijd komt opdagen … en daar ben ik ok mee”, voegde @ifourpettalked eraan toe. “Yaaas the only one for the job!!! Naar de Oatiemobile,” grapte @ayeelowletsgo78. “Vleermuishond! Nanananananana!” @saranico27 schreef in.

Als Oatie Gotham echt wil opruimen, moet hij natuurlijk eerst het huis uit. Maar dat lijkt niet waarschijnlijk, zoals een andere video laat zien.

Bekijk het originele artikel om ingesloten media te zien.

Het is goed, Oatie! We weten dat je misdaad bestrijdt in je dromen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in