De samenzwering van de blauwe ogenclub TikTok uitgelegd

0
13


Een complottheorie vond zijn weg over TikTok en verbond beroemdheden en politici met zwarte ogen met de Illuminati en QAnon. Sommigen hebben zelfs geprobeerd het in verband te brengen met een reptielenras.

Maar waar komt deze theorie vandaan? Lees verder voor de uitsplitsing.

Aanmeldennaar onze gratis wekelijkse Indy100-nieuwsbrief

Wat is de blauwe ogen club?

De Black Eye Club op TikTok draait om het ongegronde idee dat de elite van de samenleving zwarte ogen krijgt van specifieke inwijdingsrituelen en andere bizarre manieren.

De hashtag #blackeyeclub heeft 3,8 miljoen views op het platform en bevat veel video’s van mensen die beweren dat beroemdheden als paus Franciscus, Kanye West, Doja Cat en meer allemaal hebben deelgenomen aan rituelen om toegang te krijgen tot de Illuminati.

Een snelle Google-zoekopdracht zal aantonen dat deze beroemdheden op een gegeven moment allemaal zwarte ogen leken te hebben.

Toch hebben ze ook plausibele verklaringen.

Het complot complot wordt dikker als men bedenkt dat het linkeroog meestal gekneusd is, maar de meeste mensen zijn rechtshandig, wat aangeeft dat het linkeroog meer kans heeft om de effecten van een klap te krijgen.

Gelovigen in de Black Eye Club merkten ook op dat beroemdheden forse bedragen betalen voor beveiliging om hen buiten gevaar te houden.

Deze verklaring houdt echter geen rekening met enkele stunts die tijdens het filmen zijn misgegaan, auto-ongelukken of groepen fans die ze proberen aan te raken.

Zijn er nog andere samenzweringstheorieën die verband houden met de Black Eye Club?

Sommigen geloven dat QAnon verantwoordelijk is voor de gekneusde ogen.

Ze zeiden dat de zwarte ogen het gevolg zijn van injecties van een chemische stof genaamd adrenochroom, waarvan ze zeggen dat het is afgeleid van het bloed van kinderen. Het wordt vervolgens bij volwassenen geïnjecteerd om ze er jeugdig uit te laten zien.

Een andere theorie is dat veel online gelovigen het idee omarmen dat reptielen hun weg vinden over de hele wereld en beginnen met het hogere echelon.

Hun theorieën variëren van slangen die ongelooflijk slim zijn en menselijke lichamen overnemen via hun mond of hun linkerogen.

Is de Black Eye Club echt?

Nee natuurlijk niet.

Laat je stem horen in onze nieuwsdemocratie. Klik op het upvote-pictogram bovenaan de pagina om dit artikel door de indy100-ranglijst te helpen stijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in