De reactie van Eddie Munson en Stranger Things is begonnen op TikTok

0
108


Sommige fans van Stranger Things zijn over de Eddie Munson-hype op TikTok. Sinds de Dungeons and Dragons-spelende metalhead in seizoen 4 verscheen, is de app gastheer geweest voor eerbetoon, cosplay-creaties, talloze remixes van “Chrissy, Wake Up”, en meer, en nu beginnen abonnees uit te halen over de dominante van het personage aanwezigheid.

Zoals uiteengezet in een rapport van Rolling Stone (opent in nieuw tabblad), plaatste TikTok-gebruiker Naomie Lapointe onlangs clips van haar tijd op een stripexpo in Chicago, wat leidde tot een ontmoeting met de anti-Eddie-menigte. Tijdens het evenement was ze verkleed als Steve Harrington – direct nadat hij werd aangevallen door Demobats in de Upside Down – maar slaagde erin om op die dag een groot aantal Munsons te vinden en filmde zichzelf terwijl ze met veel van hen zong en danste.

Minder dan 24 uur nadat de video live ging, ontving de 24-jarige antwoorden die beweerden dat “nieuwe fans de show verpesten” en dat “cosplay zo ineenkrimpend is”. Lapointe vertelde de publicatie dat de opmerkingen haar een beetje “ontmoedigd” lieten voelen, en zij is niet de enige die onderworpen is aan gemene poortwachters.

@yoyo.cosplay (opent in nieuw tabblad)
♬ origineel geluid – Ilum Audios (opent in nieuw tabblad)LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in