De Pumpkin Spice Sauce die TikTok serieuze herfstvibes geeft

0
19


Deze virale receptvideo is gepost door @thethriftwitch, een account gericht op recepten en esthetische koffie TikToks. Deze specifieke saus bevatte het gebruik van pompoenpuree, pompoenkruid en water boven een kokend fornuis. Eenmaal gecombineerd en opgewarmd, is de instructies om het mengsel drie minuten te laten sudderen. Wanneer de vloeistof is afgekoeld, kan deze vervolgens in een glas worden gegoten voor opslag.

Pumpkin Spice-fans gingen los in de reacties. “Omg ik heb al deze ingredi├źnten….excuseer me terwijl ik het ga maken!!!” Een gebruiker schreef. Commentatoren gaven ook idee├źn op over waar ze de saus voor zouden gebruiken. Een andere commentator schreef: “Ik wed dat saus geweldig zou zijn op een zoete aardappel.”

Voor meer inspiratie over hoe de vloeistof te gebruiken, bevat de gebruikerspagina een verscheidenheid aan verschillende pompoenkruiddranken waar het mengsel kan worden gebruikt – inclusief een koud brouwsel van pompoenroom en een espresso met pompoenkruiden. jammie!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in