De opkomst en opkomst van Omosh op TikTok – Nairobi News

0
11


Joseph Kamau Kinuthia, beter bekend als Omosh, was een bekende acteur van de Tahidi High Show die elke dinsdag op Citizen TV werd uitgezonden.

Hij is geboren en getogen in Shauri, begon zijn studie in Heshima Road en ging door naar de Kenyatta High School Mahiga in Nyeri. Na zijn middelbare schoolopleiding trad hij toe tot Maasai Technical en volgde hij accounts en is nu houder van CPA 1 en 2.

Komiek Omosh nu een invloedrijke TikTok-ster
Komiek Omosh nu een invloedrijke TikTok-ster

Lees ook: Lijst met Keniaanse TikTok-makers die furore maken in 2022

Omosh begon zich te haasten om de kost te verdienen en had het geluk een acteerplek te krijgen in de Tahidi High-show in 2006. Hij speelde het eigenzinnige en sluwe karakter van een schoolpersoneel dat alles wist wat er in de instelling gebeurde.

Kenianen hielden van zijn personage in de Tahidi-show en hij werd een van de beste acteurs en waarschijnlijk de reden waarom men het kijken naar de show niet zou willen missen.

Omosh geeft een lezing op een middelbare school
Omosh geeft een lezing op een middelbare school

Hij begon uiteindelijk trending toen hij zijn levensverhaal en worstelingen deelde in een interview, hij barstte in tranen uit en smeekte Kenianen om hem financieel te redden.

Veel Kenianen sympathiseerden met hem en kwamen een handje helpen, onder de hulp kreeg hij zelfs sponsors die een huis met drie slaapkamers voor hem bouwden in Malaa, Machakos County.

Lees ook: Pastor Ng’ang’a schenkt zijn oude vriendin een auto

Lees ook: Acteur Omosh biedt aan om ‘zijn’ huis te verkopen voor Sh15 miljoen

Hoewel deze tactiek een controverse werd nadat hij in juni opnieuw om hulp smeekte, reageerden Kenianen hier niet positief op, vooral niet nadat een video van hem dronken viraal ging.

Zijn reddende genade kwam in de vorm van TikTok.

Omosh geeft een lezing op een middelbare school
Omosh geeft een lezing op een middelbare school

Als acteur met ervaring in combinatie met de populariteit die hij heeft, nam Omosh die positieve invloed mee naar TikTok en creëerde boeiende TikTok-inhoud waar zijn fans absoluut van lijken te genieten.

De fans beloonden de creatieve videoclips door Omosh te liken en te volgen. Hij heeft meer dan 182,4K volgers en een miljoen likes gekregen.

Zijn berichten op TikTok gaan eigenlijk over zijn gelukkige momenten en het uitproberen van verschillende TikTok-uitdagingen. Zijn fans nemen deel aan het commentaargedeelte met hilarische kijk op de inhoud.

Lees ook: BEKIJK: Pastor Kanyari ‘cast Demons’ van acteur Omosh

@omoshkizangila

#kizangilaomosh

♬ origineel geluid – B

Lees ook: Mijn vrouwen hebben me niet verlaten! Ex-Tahidi High-ster Omosh legt uit

Hij heeft ontmoetingen gehad die voor geweldige inhoud hebben gezorgd. Hij ontmoette Andrew Kibe, een beroemde media-persoonlijkheid die bekend staat om zijn controversiële kijk op het feminisme, die onlangs de inhoud van Omosh afkeurde en zei dat het “een goedkope dramatische uitvoering” was.

Omosh reageerde op de controversiële Kibe in een TikTok-video die Kibe’s gebruikelijke stijl van jargon op een grappige manier imiteerde.

@omoshkizangila

zwepen voor kiffe🤨#kizangilaomosh

♬ origineel geluid – omosh kizangila

Lees ook: Akothee weegt in op de ‘depressie’ van acteur Omosh

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in