De nieuwste trend op TikTok breekt slechte Minecraft-bewerkingen

0
88


Het nieuwste fenomeen dat op het populaire sociale mediaplatform TikTok verschijnt, blijkt niemand minder te zijn dan Breaking Bad-bewerkingen in Minecraft. Dit houdt in feite in dat een scène uit de televisieserie over een achtergrond van het spel wordt geplaatst, waardoor een grappig scenario ontstaat, waarvan sommige maar al te gewoon zijn voor spelers. Er zijn de afgelopen weken honderden van dergelijke video’s op verschillende plaatsen verschenen.

“Je vindt een heks in een moerasbioom”, begint een video voordat de hoofdpersoon uit Breaking Bad, Walter White, in een lange tirade begint. Terwijl hij blijkbaar schade oploopt, kan men White zien zeggen: “Het spijt me, na alles wat je voor me hebt gedaan, wat heb je voor me gedaan? Je hebt me vermoord, dat is wat je hebt gedaan. Je hebt mijn doodvonnis getekend. Wil je nu advies? Ik zal je advies geven, ga naar Mexico en verpest het zoals ik weet dat je het zal doen en beland ergens in een ton.’ Het personage stort vervolgens ineen nadat het door een object is geraakt.

THEGAMER VIDEO VAN DE DAG

GERELATEERD: TikTok heeft me eindelijk een vreemde ruimte gegeven waar ik me comfortabel in voel

TikTok staat al lang bekend om zijn grappige en vaak onvoorspelbare trends. Scooping bijvoorbeeld veroverde in juni het social media platform stormenderhand. Dit omvatte het verzamelen van verschillende producten in een tas, maar al snel resulteerde dit in honderden of zelfs duizenden schetsmatige kooplieden die beeldjes, edelstenen, armbanden en andere goedkope goederen tegen exorbitante prijzen leurden. Het resultaat was een korte periode van intense controverse voordat de aandacht van alle betrokkenen snel op iets anders werd gericht.

Als het op Minecraft aankomt, blijft de game tot op de dag van vandaag immens populair, ondanks de lancering op 18 november 2011. Als onderdeel van een voortdurende samenwerking met Blackbird werkt de ontwikkelaar achter Minecraft, Mojang, momenteel aan een gloednieuwe versie van de spel genaamd Minecraft Legends. “Ontdek de mysteries van Minecraft Legends, een nieuw actiestrategiespel”, luidt de officiële beschrijving. “Verken een zachtaardig land met rijke hulpbronnen en weelderige biomen op de rand van vernietiging.” Blackbird bracht eerder Hardspace: Shipbreaker uit om over de hele linie lovende recensies te krijgen. Het bedrijf staat er ook om bekend dat het met succes vierdaagse werkweken heeft geïmplementeerd.


VOLGENDE: Interview: High On Life verbergt zich niet voor zijn Rick & Morty-wortels

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in