De nieuwste rage van TikTok is het raadspel ‘Jeffree Star’s 2023 vriendje’

0
63


Jeffree Star plaagt fans online door foto’s te delen met zijn “NFL-boo” die hints geven over wie zijn vriendje in 2023 zou kunnen zijn.

Zoals de internetfancultuur zo vaak gaat, zijn TikTok en Twitter sindsdien tot leven gekomen, met stans die dit mysterie proberen op te lossen en een vlaag van memes en complottheorieën, waardoor het gerucht verandert in een hectisch raadspel.

We bekijken de belachelijke selectie van TikTok, aangezien fans namen als Cole Kmet, Henry Anderson en zelfs Tom Brady in de hoed hebben gegooid.

Aangezien de meeste kandidaten op deze lijst gelukkig getrouwd zijn… weten we niet zeker wie deze zogenaamde ‘TikTok-onderzoekers’ heeft goedgekeurd.

Jeffree Star berichten over “NFL boe”

De eerste aanwijzing kwam op 27 januari 2023, toen Star een foto tweette vanuit een privéjet met het bijschrift: “Tijd om tijd door te brengen met mijn #NFL boe-geroep in Wyoming. Op de foto zijn alleen Star en de benen van zijn mysterieuze man te zien, rustend op de passagiersstoelen, en op de voorgrond kun je zien dat de twee elkaars hand vasthouden.

Alsof dit nog niet sappig genoeg was, plaatste Jeffree een paar dagen later nog een aanwijzing. Op maandag 30 januari deelde de influencer, die 13,8 miljoen volgers op Instagram heeft, een foto van hem en NFL boo in Wyoming. Deze keer was Ster echter volledig zichtbaar, terwijl alleen de achterkant van de mysterieuze man te zien was.

Deze inhoud kan niet worden geladen

Jeffree speelde het spel en schreef: “Zijn team heeft de #SuperBowl niet gehaald, maar hij is 6’6 en speelt perfect in de slaapkamer 🧡.” Belangrijk is dat sindsdien complottheorieën zijn opgedoken dat de oranje hart-emoji zou kunnen betekenen dat de teamkleur van NFL boo oranje is.

Internetdetectives verzamelen zich om te onderzoeken

Eén online gebruiker merkte op op de tweet van Star: “Ik verveel me op het werk, dus… De plek is een teken van een infuus, dus hij is waarschijnlijk een starter. Het is aan zijn rechterhand. Dat plus de benen die naar links zijn gekruist, ik denk dat hij linkshandig is. Het beenhaar is erg licht. Hij is waarschijnlijk blond/gember. JS is 6’0 en maat 11M schoen.

In een ietwat onwaarschijnlijke cross-over tussen de make-up- en NFL-gemeenschappen, hebben TikTokkers uit beide kampen video’s gepost over wie zij denken dat NFL-boo zou kunnen zijn.

Een TikTokker stelde voor dat “hij bestelwagens draagt ​​en dat er slechts ongeveer 15 blanke NFL-spelers zijn die bestelwagens dragen.”

Een andere TikTokker, die video’s over popcultuurnieuws plaatst, deelde een notitie van zijn telefoon met een lijst van mogelijke NFL-spelers die bij de rekening zouden kunnen passen. Hij ging verder met het praten met kijkers over alle opties en waarom zij het wel of niet zijn.

Fans zijn overal in de commentaarsecties, geven hun twee gevoel en suggereren mogelijke NFL-spelers.

De belachelijke geruchtenlijst ontleden

Aanvankelijk was Henry Anderson, die voor de Carolina Panthers speelt, een naam die steeds weer opduikt. In een TikTok zei een gebruiker dat mensen dachten dat de oren van NFL-boe op die van Henry Anderson leken.

Fans voerden echter een aantal behoorlijk sterke argumenten aan tegen het feit dat het Henry was … zoals het feit dat hij gelukkig getrouwd is. Een TikTok-gebruiker zei: “Henry Anderson is getrouwd. Vrouw plaatste hem op 1/8. Niet hij.” Een tweede gebruiker schreef: “Henry Anderson is letterlijk getrouwd en heeft een baby. Ze hebben pas eergisteren gepost. Mensen bereiken.”

VT rapporteerde over de opmerking van een kapper op Instagram die suggereerde dat NFL-boo Cole Kmet van Chicago Bears zou kunnen zijn. Ze zei: “Ik weet het niet, ik ben een kapper en onderzoek de andere opmerkingen en beoordeel die werveling in zijn achterhoofd samen met de vervaging… mijn weddenschap is Cole Kmet. Ik kan het helemaal mis hebben.”

Andere suggesties waren Justin Herbert, Josh Allen, Carl Naaisb, Kliff Kingsbury en nog veel meer. Er zijn zelfs enkele serieus wilde steken in het donker geweest, zoals Tom Brady, die waarschijnlijk meer tijd met zijn kinderen doorbrengt.

Natuurlijk is in dit stadium het vriendje van Jeffree Star uit 2023 op geen enkele manier bevestigd, maar het idee om te proberen te raden wie het zou kunnen zijn, is veranderd in een viraal spel voor gebruikers op sociale media.

Ander nieuws: Zijn er treinstakingen vandaag, 31 januari 2023?LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in