De nieuwe TikTok van Cameron Cameron Bure en Lori Loughlin’s Daughters heeft GAC-fans geschokt

0
9


Het is een Volle zaal reünie – nou ja, soort van.

Fans van de sitcom uit de jaren 90 werden gevloerd om een ​​recente TikTok van Candace Cameron Burezijn dochter, Natashaherenigd met Olivia Jadede dochter van Candace’s voormalige Volle zaal costar en vriend Lori Loughlin. De clip, waarin Natasha, 24, haar nieuwe nummer “Her, plaats” promoot, bevat ook Olivia, 23, die op de achtergrond danst.

Het is onwaarschijnlijk dat dit de eerste keer is dat Natasha en Olivia samen zijn sinds Lori en haar man Mossimo Giannulli werden aangeklaagd in het toelatingsschandaal van de universiteit van 2019. Maar ze allebei samen zien is nog steeds vrij zeldzaam, wat waarschijnlijk verklaart waarom hun volgers zo sterk reageerden op Natasha’s nieuwe post.

“Wacht, is de dochter van tante Becky op de achtergrond? Ik moet het weten 😂”, zei een persoon. “Oh mijn lanta, mijn favoriete duo is terug in de stad!!!” een ander persoon schreef. “Ik heb het gevoel dat ik naar DJ Tanner en tante Becky in een andere realiteit kijk”, merkte een ander op. Ondertussen zei iemand anders: “Ik vind het geweldig hoe jullie dames vrienden zijn 🥰.”

Natuurlijk groeiden de twee samen op, mede dankzij de hechte werkrelatie van hun moeders. Vorig jaar toen Olivia een deelnemer was op Dansen met de sterren, schrok Natasha er niet voor terug wat liefde voor haar vriendin te tonen. Zij zei VS Wekelijks“Ik hou van haar en ik ben zo trots op haar, alsof ze het vermoordt.”

olivia jade en natasha bure samen op een evenement

Stefanie Keenan//Getty Images

Natasha sprak ook met de outlet over hoe trots ze was op Olivia’s beslissing om de show te doen nadat haar vader en moeder beiden in mei 2020 schuldig hadden gepleit voor fraude als gevolg van het toelatingsschandaal van de universiteit, wat ertoe leidde dat Lori en Mossimo gevangenisstraffen uitzaten.

“Ik denk dat het altijd leuk is om gewoon een andere kant van je te laten zien … voor mensen om echt te leren kennen dat je het op een dieper niveau wilt. Ik heb het gevoel dat, vooral als je wordt beoordeeld op zo’n groot platform en mensen je misschien alleen kennen van sociale media, wat ze online lezen, dat het gewoon een giftige zaak kan zijn voor je geestelijke gezondheid, gewoon beoordeeld worden zo veel,” legde Natasha uit. “Ik ben heel blij dat ze zich in de show kan uiten en gewoon open kan zijn en een andere kant van haar kan laten zien.” [herself], waar ze het over had. Ik ben super blij voor haar en ik hou van haar en we zullen haar altijd steunen.”

Deze inhoud wordt geïmporteerd uit OpenWeb. Mogelijk kunt u dezelfde inhoud in een ander formaat vinden, of u kunt meer informatie vinden op hun website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in