De Minions Makeup Challenge is de nieuwste grap van TikTok

0
70


The Minions: Rise of Gru heeft deze zomer verrassend veel onroerend goed vastgehouden in de tijdgeest. Het is niet elke dag dat de animatiefranchise van een excentrieke jongen een soundtrack heeft vol met cameo’s van beroemdheden, van Diana Ross tot Phoebe Bridgers. Om nog maar te zwijgen, de Minions sequel is de meest winstgevende animatiefilm van de afgelopen jaren. Het is niet zo verrassend dat het internet hilarische, op Minion gerichte inhoud rond de release van de film heeft geproduceerd. En net op het moment dat je dacht dat het wat rustiger zou worden na de theatertrend “#GentleMinions”, heeft TikTokers een andere manier gevonden om de wartaal sprekende gele wezens op je For You-pagina te houden met een nieuwe Minions make-over-grap.

De trend lijkt ergens in juli op TikTok te zijn opgepikt, toen video’s van gebruikers die hun dierbaren in de maling namen door Minions-make-up op hen aan te brengen, begonnen af ​​te nemen. Het geluid van de trend, een hilarische Minions-cover van All-4-One’s “I Swear”, heeft nu meer dan 168,9 duizend video’s. Hashtags zoals #minion en #minions hebben miljarden views gekregen, terwijl #minionmakeup nu meer dan 59,8 miljoen views heeft.

Of je nu zin ​​hebt om de grap uit te halen met je eigen jongere broer of zus, of gewoon een gezonde lach nodig hebt, hier zijn enkele van de beste Minions-make-upgrappen op TikTok.

Hoe gebruiken TikTokers de Minions Makeup Prank?

Het lijkt erop dat de meest voorkomende manier waarop TikTokers van deze trend afkomen, is door familieleden te overtuigen om hen hun make-up te laten doen. Verwacht een typische make-over – of in het geval van veel kleintjes, verwachtend dat hun gezichten worden geschilderd als Spiderman – verplicht de grap-ee. Pas bij de grote onthulling in een spiegel realiseren de meeste slachtoffers zich dat hun gezicht bedekt is met gele oogschaduw en een beschilderde bril.

Vaker wel dan niet, wordt de grap op kleine kinderen uitgehaald. En een snelle scroll door het geluid van de trend zal je laten zien dat de grap ook vaak eindigt in tranen. De oogschaduw kan vervagen, maar de vertrouwensproblemen kunnen voor altijd duren.

Terwijl de trend een vlucht nam, hebben velen de trend net gebruikt als een excuus om op Minion geïnspireerde make-up uit te proberen – geen grappen nodig. Met name Kim Kardashian en haar dochter North plaatsten hun weergave van de trend op hun join-account.

En JoJo Siwa plaatste onlangs een oogverblindende kijk op de trend.

Natuurlijk staan ​​TikTokers, zoals altijd, altijd klaar om trends te verleggen. En velen zijn nog een stap verder gegaan met de trend door ervoor te kiezen hun nietsvermoedende teen in de maling te nemen.

Of hun huisdier axolotl.

Of je nu een fervent make-up-tutorial-goeroe bent, of nauwelijks weet hoe je moet contouren, de trend is vrij eenvoudig. Dus pak je gele, zwarte en witte make-uptools en ga een nietsvermoedend familielid rekruteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in