De make-uptrend “Cold Girl” van TikTok

0
11


Terwijl ik onlangs door TikTok scrolde, ontdekte ik een opkomende make-uptrend die nog niet zoveel aandacht lijkt te hebben, maar onmiskenbaar in populariteit zal groeien naarmate we naar de koelere maanden racen. Het heet ‘Cold Girl’-make-up: een met serotonine gevulde, ultravrouwelijke uitloper van de ‘clean girl’-make-uptrend die mijn ‘For You’-pagina heeft overgenomen.

“Cold girl” make-up is een look die is gebaseerd op het unieke uiterlijk van de huid die is blootgesteld aan de winterse elementen. Denk aan blozende wangen, ijzig roze lippen en een perfect matte, vervaagde basis. In wezen is ‘koude meid’ een gulden middenweg tussen de ‘schone meid’ en de ‘coole meid’ schoonheidsesthetiek die in 2022 aan populariteit won. Het is moeiteloos chic en perfect om te proberen nu we de koelere maanden ingaan.

Een make-up-tutorial die op 17 oktober werd gepost door gebruiker en visagist Zoe Kim Kenealy, introduceert de look door de scène te bepalen: “[It’s] 45 graden, het is vakantie, we drinken cacao… dat soort kou.” De video is sindsdien meer dan 2,3 miljoen keer bekeken, symbolisch voor de plotselinge populariteit van de trend. Als je net zo geobsedeerd bent door deze make-uptrend als ik, heb je geluk! Ik heb de make-uptag ‘Cold Girl’ in de app uitgekamd om de onmisbare producten te bepalen om deze esthetiek na te bootsen.

Blijf lezen om te ontdekken met welke producten je eruitziet alsof je een koude dag op de piste hebt doorgebracht!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in